用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 你地BB有冇番緊育嬰園呀,有冇好介紹
go

你地BB有冇番緊育嬰園呀,有冇好介紹 [複製鏈接]

你地BB有冇番緊育嬰園呀,有冇好介紹

阿囝就快歲半,由出世到而家都係工人湊,原本都諗住到2歲先俾佢番幼兒園,但係近來發覺工人真係唔可以教到佢好多,又發覺工人開始唔係咁好,就想阿囝入育嬰園

我住土瓜灣,只係知道有一間美雅,唔知有冇其他選擇呢?你地有冇小朋友番緊呢間,或者係土瓜灣區既育嬰園呀

Re: 你地BB有冇番緊育嬰園呀,有冇好介紹

有冇人可以幫到我呢?

家維村 有 保護兒童會 ....
你打去問下有無位, d 姐姐好好人o架.....    
tel : 2365-1713

CLICK HERE ~

我知道保護兒童會好呀,不過就要搭一程車,自己又辛苦個仔又辛苦,所以都係唔諗

我昨日去睇左美雅啦,睇完真係好有信心,覺得一定好過工人

佢地方雖然唔係好大,但係人手好充足,去既時候係午睡時間,2歲以下既BB係一齊訓,細啲既就BB床,大既就放係地下既床,每張都有距離,2歲以下唔係咁多,大約十幾個,就有5個人睇住佢地訓覺

佢地都會有好似幼兒園既活動,好似跳舞唱歌,玩遊戲,大肌肉活動

其實我冇睇過其他會唔會再好啲,不過呢間好近行5分鐘,況且2歲又會去第二間讀N1,好啦,阿囝就好快可以學嘢啦,好開心

Hi,

I live in Apleichau, is there any suggestion?
‹ 上一主題|下一主題