用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想問關於九龍灣德福幼稚園的資料, 知道請過d料啦! ...
樓主: gobby媽媽
go

想問關於九龍灣德福幼稚園的資料, 知道請過d料啦! [複製鏈接]

Re: 想問關於九龍灣德福幼稚園的資料, 知道請過d料啦!

yes!!
亞仔都更鍾意德福!
因為有咁多小朋友一齊玩!
多謝大家令亞仔比學校更有歸屬感呀!

不過話時話,我覺得on on 好怕醜
請問佢平時係咪咁架?
onon328 寫道:
foster,
我都希望下次再約過出黎玩, 上次大家玩得真係好開心.    .
[url=http://photo.lifestudio.hk/MyErnestKwok][/url]

all 德福媽咪:
我代軒軒多謝咁多位媽咪關心 Minanotabo,你女女讀lK,讀得開吾開心?係咪D功課多好多??wai媽.foster吾好咁講
我正係想Party當日每位小朋友和家長個個都玩得開開心心 仲有我諗到安安3月生日,我想幫安安攪過生日會!    小力媽,你仔仔鐘吾鐘意份聖誕禮物呀?柏軒聖誕Party抽到條頸巾,之前仲織左條頸巾,你地小朋友抽到咩禮物呀?我見到有女仔抽到超人   
小田田係2003年11月17日出世! 希望佢永遠都健康同開心啦!!

wai媽.安安媽:
我今日抱埋軒軒返学校攞功課,阿蒙主任話最好拆左個架先好返学,起碼月尾先好返学 ,廖老師話有D同学問柏軒点解吾返学,阿軒軒話好想返学,    軒軒好想同安安係課室跑步,wai媽吾記得問你張X華醫生係男定女,我尋日睇嗰個係男!
小田田係2003年11月17日出世! 希望佢永遠都健康同開心啦!!

田田媽咪:
軒軒要月尾才返學呀! 希望快些康復吧!
妳現在每天都對個仔, 咪沒有了私人時間?

Foster:
許老師今天打比我話阿仔這兩天好嗲, 最好笑係好嗲地'i" 住思晴,同思晴傾計..........

田媽:
希望小田田快d好番
話你知謙謙都跑好快架!
如果三月有生日會搞,
請預埋謙謙吧!
等所有小朋友一齊跑下癲下食下玩下啦!!!

[url=http://photo.lifestudio.hk/MyErnestKwok][/url]

呢個topic個title好似已經唔關事咁
有冇興趣開過個德福事務所chatroom呀?

kyleung,
有冇興趣開過個德福事務所chatroom呀?
好呀...讚成!!     
妳問我onon平時係咪咁怕醜...?!!!???更係唔係啦...不過可能果日有太多人, 所以要D時間適應..

田媽,
仲有我諗到安安3月生日,我想幫安安攪過生日會!
   妳係咪指我個仔??? 如果係, 安安唔係3月生日嫁!!     佢係6月嫁... anyway...多謝妳先..    
安安每晚返嚟都問我點解唔見軒軒返學? 又問我軒軒好番未?幾時見到軒軒?? 琴晚我要返學夜咗番, 安安係咁要我打視象比軒軒, 我話唔好啦, 軒軒訓咗啦...
妳唔好咁唔開心啦!軒軒好快好番嫁, 到時又可以同安安係課室跑來跑去... 老師又再唔得閒..     

all 德褔mame,
請click德褔事務所繼續chat.....

德褔事務所     

唔該cherry!
不過....咁細隻字,點得架?!
搬屋,梗係要咁啦:

(click)[size=large]德福事務所-開始營業喇!

快dgo go go 啦!!!!

onon328 寫道:
all 德褔mame,
請click德褔事務所繼續chat.....

德褔事務所     

不過我真係覺得佢好乖仔

onon328 寫道:
妳問我onon平時係咪咁怕醜...?!!!???更係唔係啦...不過可能果日有太多人, 所以要D時間適應..

hello all 德福mama   

del
‹ 上一主題|下一主題