用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 06年入幼稚園K1(元朗)媽咪入嚟傾吓! ...
樓主: longheibaby
go

06年入幼稚園K1(元朗)媽咪入嚟傾吓! [複製鏈接]

Re: 06年入幼稚園K1(元朗)媽咪入嚟傾吓!

各位靚媽咪,你哋好,我嘅女女係06年9月讀幼稚園,而女女係喺03年12月出世,入學嘅時候佢都只係剛足2歲8個月,亦即係你哋ロ中嘅細細仔,其實如早前有D媽咪話可以比佢讀半年N1,咁我該幾時同我女報學校同幾時開始返學架?另外請問你哋知唔知大江埔好唔好,如果比我女入到N1咁比佢繼續係大江埔升K1好唔好呀?程度同師資有無問題呀?如果大江埔唔好咁請問邊間好呀?咁多問題唔好意思,麻煩咁多位媽咪比D意見吖!Thank-you!    :-x

請問你地知唔知o的人話比較好o既"大江埔" 係邊一間呀 ? 因我上星期係元朗裕景坊望過, 但佢比我個感覺係: o的miss好似話仲有好多位, 你地快o的o黎報啦 ! 咁樣. 同埋最差係我問佢咁N1今年要幾$ ? 佢好似答o黎答去都答唔出, 又問我要唔要津貼呀 ? 我話唔駛. 佢只係話千幾啦 ! 嘩 ! 咁幾多先得嫁 ? 佢又唔答我喎? 最好笑我只係問佢, 你地係唔係有幾間分校, 佢只係話, 我地呢間最好啦 ! 連提都唔提得其他分校  所以我對呢間學校印象mamatei 啦

你可以選擇英藝(元朗分校),現在我個b都係個度返緊playgroup。將於8月份係英藝返學。如果你想知好唔好,你可以隨時去參觀,仲可以join playgroup親身試下。因為可以join一堂試下架。希望幫到你la!!

yeyemum 寫道:
你可以選擇英藝(元朗分校),現在我個b都係個度返緊playgroup。將於8月份係英藝返學。如果你想知好唔好,你可以隨時去參觀,仲可以join playgroup親身試下。因為可以join一堂試下架。希望幫到你la!!

Thanks !! 佢有n1 嫁 ? 請問有冇電話可以比我呀  ? 唔該,唔該

請問有冇mummy 知啟思好嗎 ??

佢電話係2470 9338

昨天去了珈琳看, 比我感覺唔錯, O的MISS 幾好禮貌.地方清潔 ! 有冇MUMMY 有其他 NEW 資料 ???
‹ 上一主題|下一主題