用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: LilyJohn.
go

test [複製鏈接]

引用:我覺得有用,由懷孕7個月開始聽既。至出世

原帖由 immaculateheart 於 14-05-17 發表
我覺得有用,由懷孕7個月開始聽既。至出世之後都不斷播wake up song bedtime song同sing along cd.到10個月 ...
我bb依家6個月,岩岩先知個顧問冇做,又冇time table,係咪冇人會跟進呢?
可唔可以教我依家嘅玩法係點樣?
我覺得bb好中意睇play along,一睇會笑,咁細,唔知同佢玩咩,有玩卡機,同聽cd

引用:寰宇家庭廸士尼美語世界的幼兒教材有用嗎?

原帖由 LilyJohn. 於 14-02-25 發表
寰宇家庭廸士尼美語世界的幼兒教材有用嗎?這個課程四萬多元
我覺得唔錯,bb未出世前有聽開cd,佢出左世之後聽到d歌真係有反應,依家睇到d某d碟,佢中意嘅會笑

引用:我想問如果唔俾bb睇電視,用唔用到呢套嘢,

引用:Quote:原帖由+immaculateheart+於+14-05-17

回覆:紫心蕃薯 的帖子

引用:Quote:原帖由+toffee11+於+14-05-27+發表我

原帖由 紫心蕃薯 於 14-05-28 發表
其實你不如打去hotline問下啦  一黎叫佢安排過個新顧問比你,二黎可以問埋教法嘛

...
客戶服務話會再安排個新嘅,咁我等下先,不過唔係幫襯佢,唔知會唔會唔理我

引用:不過衰在續會要1800一年,好貴 +

引用:Quote:原帖由+紫心蕃薯+於+14-05-28+發表其

請問顧問會幫你咩架? 我用左年幾都冇聯絡過佢....會定期睇進度嗎?
另外你地有冇參加CAP? 有咩用?

回覆:choichoibb2011 的帖子

回覆:LilyJohn. 的帖子

引用:Quote:原帖由+LilyJohn.+於+14-02-25+發表

原帖由 fa_chan 於 14-03-02 發表
有用,但如果你是working mama, suggest 你唔好買full set, 因冇大多時間同你follow up. 再者,當小朋友入 ...
認同,幾年前我地買full set 比阿女,頭果一年真係有跟足個schedule 去學英文,效果好好,Playgroup 既老師仲以為我地2公婆係native, 所以發音準。但現在阿女開始大,要番學又有興趣班上,所以真是冇咩時間去用E套program. Suggest 唔好買full set,真是冇時間睇

回覆:寰宇家庭廸士尼美語世界的幼兒教材有用嗎?

有冇人買最細2萬8千幾個套?我有意想員買,之後唔夠再加都ok. 大家覺得ok 嗎?

當初買因要返工,小朋友工人帶想佢有個系統跟著,唔成日亂講嘢,教錯曬。最後都做到,小朋友鐘意用,ok la,雖然貴D but they provide helper training n  after sale service 幾好。我又冇時間去source books, DVD, 字cards 。我買supet mickey 4萬幾有点讀筆仲係minnie,我覺得靚過Oxford P嗰支,我朋友買Ox...Pa都要4萬幾。
‹ 上一主題|下一主題