用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣邊間幼稚園師資比較好&全面d??
樓主: lolo1112
go

青衣邊間幼稚園師資比較好&全面d?? [複製鏈接]

我又想問問保良局田家炳ok 嗎?
同青衣荊冕堂比較,有咩好同唔好呢?

My daughter is studying PN in Tivoli now, we are satisfied and want to let her continue studying K1 next year.  Most recommendation for Tivoli is regarding PN, any comments for K1-K3?

原帖由 nataliepsc 於 10-11-12 01:53 發表
學之園出名, 去年收左細女今年waiting pn, 後來我地5月搬左無通知學校 (因為我地決定俾佢讀另一間, interview感覺好commercial, d net 好求其, 個女net對住班小朋友講故事問問題全程無笑過&無表情, 個男net我聽到佢 ...

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 仔仔錫錫你 於 10-11-21 23:51 發表
青衣荊冕堂好野來架, 有net, 活動教學, 老師好有愛心.....etc  如果當年st cat 唔收我一定比阿仔讀佢, 青衣區來講, 佢係我首選!!!  如果話LH水準超高, 我會話荊冕堂水準係XO ...

這間真係好學校,我朋友女女都在這間讀
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

但如讀青衣荊冕堂,上小學會唔會好吃力呢?

可唔可以講吓點好, 因為荊冕堂offer am session比囡囡, 請問知唔知小一派位係點, 係咪可以入仁立?

原帖由 Smiile 於 10-11-23 14:19 發表

這間真係好學校,我朋友女女都在這間讀
‹ 上一主題|下一主題