用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 有冇N1A1既朋友仔呀?
go

有冇N1A1既朋友仔呀? [複製鏈接]

So does my daughter.  Say hello to all.

阿慧都係坐近門口果張喎,不過係得4個人果張。

jojodic: I think Sophie and Wai Wai are on the same group.   Wai Wai also told me Sophie is her classmate.  Haha. Nice to meet you.  

咦?sophie換咗位咩?第一日返學佢同阿慧一張枱㗎。係呀,阿慧係蜜蜂組。

其實對Sophie好有印象,佢雖然細細粒,但對老師講嘢好有反應,老師唱歌佢就拍手。好醒目。

Haha, 阿慧都係咁上下,同佢溫習果日學嘅嘢,佢都係話唔識,激死。
佢唱嚟唱去都係London bridge is falling down...同Goodbye song。
阿慧媽咪係全職主婦,所以自己接送。不過夏天行果條路,佢都叫晒救命。

Haha 好搞笑,emilyllib你有無配合Koi扮學生玩role play呀?
張老師話阿慧喺學校成日都同一位叫瑩瑩嘅同學拖手仔。
星期四我湊阿慧返學,見到Sophie, Sophia, Natalie, 瑩瑩已經返到學校。佢哋幾個都有一齊玩。

回復 jojodic 的帖子

紫包心心係得一個㗎喳。同枱係同色唔同形狀,有心心、花、長方、圓形等。其它枱就係其它顏色。

阿慧都成日有提起晉爔,我啱啱同佢媽咪講晉爔個名出現喇,阿慧就講:"晉爔坐對面枱蜜蜂組,佢週圍走唔坐好"....

emilyllib 發表於 12-9-19 16:07
koi叫李若熒呀。
原來Koi係熒熒,阿慧同佢好friend㗎! 之前我問佢識唔識Koi佢銛唔識,今日我問佢Miss Erin點叫熒熒,佢就話....Koi. 無言...

terri0029 發表於 12-9-22 10:28
已加入你們, 如再有mami想加入請pm我
已PM mami 電話,唔受daddy玩....?
‹ 上一主題|下一主題