用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Down 爆區(專家勿入)
go

Down 爆區(專家勿入)   [複製鏈接]

回覆:Down 爆區(專家勿入)

Me also! 好難捱

回覆:Down 爆區(專家勿入)

好多人都係百無。我仔在班中能力好又乖不過係細仔都無offer. 我都好唔忿氣。不過睇到身邊其實好多人都一樣。可能競爭大唯有耐心等下。

引用:見到人地又2nd又3rd又offer,我都好down,今

原帖由 pino 於 13-11-15 發表
見到人地又2nd又3rd又offer,我都好down,今日又忍吾住話左个仔几句!唉,又吾知衰乜!d人成日話我仔叻,醒目 ...
Me too! I think he deserves better results but seems he's lucky enough to get one offer now...

引用:Quote:20082012BB+發表於+13-11-11+12:41我

原帖由 hellomayo 於 13-11-15 發表
之前有朋友講過, 如果係細仔, 及你心儀某一私家, 就唔好讀多次K3, 而係先讀小一, 再去考多次小一, 咁因為讀 ...
DBS 好似可以再考。英華唔得

引用:Quote:原帖由+VKwan+於+13-11-08+發表我識

原帖由 bib-mom 於 13-11-20 發表
係喎!我細路都有個咁嘅同學喎!入到second in 之麻,個呀媽不知幾高姿態!最難頂係曬命同在別的家長傷口灑 ...
可能識人無講。識到有力人士最重要

‹ 上一主題|下一主題