用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 04 劍鳴幼兒書友fun club
樓主: ianmami
go

04 劍鳴幼兒書友fun club [複製鏈接]

Re: 有無bb今年9月入劍鳴幼兒/稚請進

hugmami, 你仲未send 野比我呀

大家好, 好多謝CARCAR代我地揮到hkd3500 / 28 person. 依家有以下方案提意

1.  叫ms. Lee (a班), ms. 廖 (b 班) 同黎老師一齊參加
2.  叫ms. Lee (a班), ms. 廖 (b 班) 同黎老師 + 朱校長一齊參加

你地同意嗎….  如叫以上老師, 個lum game 個part 叫佢地lum 下同我地d 小朋友一齊玩

你地話好唔好

danielboy & sara-mama, 我同意bignose 講ansel發皮4,激喊 我見過都幾激 ka...... 不過bignose ansel 真係好乖 同好o力ka ......

hi all, 有關9月4日farewell party 要收錢啦..  hkd200/head (大人only) ... 唔該心心收錢呀.....

danielboy, 真係 dan dan misses 我 ....... 好開心呀       office 就ma 煩啦... 鬼佬留我仲叫我等佢比1個星期佢挍d special offer 比我.............  但我想快d 閃  

danielboy, 閃計劃希望本星期可以完成啦...  下個星期free ka 話可以同dan dan 去威下....  下星期開始你去kids gallery 啦. 係嗎

心心, 係page 1 有所有資料

KM 書友仔FAREWELL PARTY
日期 : 9月4日
時間: 1:00- 5:00
地點:九龍灣展貿君豪會

1. tannytam 2大1小
2. 心心1大1小
3. sara-mama 2大1小
4. danielboy 2大1小
5. makusma 2大1小
6. bignose 2大1小
7. Tiffany 2大1小
8. 謙謙 2大1小
9. jc_mom 2大1小
10.carcar 2大1小
11. hugmami 2大1小
12. JJ-MOM 2大1小

[size=xx-large]論文 I

大家好為了使我地個聚會更有義意, 依家有以下提意想令大家有個難忘同開心的聚會. 因本人文筆唔係好好, 如你地有物野唔明好歡迎call 我, 因上次比e-mail 你地我表達唔清楚未能挍好上次送CARD 比廖老師… SORRY下, 煩請有唔明白請問我

大家小朋友經過km 呢個幼兒園階段, 佢地一定有好多唔同仲有好多的改變. 你地有無感到有邊一方面你地的小朋友去左KM 之後最大改變係邊一方面呢 ??????? 你地有無LUM 過呢…… 如果有係邊一方面係最, 最,最, 最, 大進步同你地感到佢地最大achievement呢…… 如果你地無LUM 今日開始好LUM 下啦…… 因係呢個聚會中最重要的一圜係我地身為佢地的父母送一張獎狀比佢地係佢地人生的第一個階段, 我地大家分享下同比小朋友一個認同佢地的成功……………

我唔知呢個意念好唔好…. 大家分享下呀 …

你地可以係8月25 日交嗎.........  要同你地交d 野..  仲有你地有無物野感想可以個日同你地小朋友講

想問下你地9月4日著禮服嗎....

DANIELBOY, 如果我閃左. 下星期五一齊威下...

makusma, 係交你感到軒軒係km 讀書後最大的進步.  如你有論文. 可以個日送獎狀比佢時同大家分享... 獎狀的design 你可以提供亦可以大家幫手搵到d certificate 的website. 你地可以 自制後代print...

Hugmami, received your photo do you want to write anything to Ms. Liu?  I could type for you..

Tiffany, do you want to write something for Ms. Liu, please e-mail to me.

tiffany & ALL , 你唔洗print 張certificate. [size=xx-large]你只係為佢命名ok 啦.  好似"最有星途"獎,   " 最有明星味道"獎. 或 "誠實獎   " 之後你可以介紹或解釋一下....  如佢入左KM 之後因.... 所以我比呢個AWARD 佢... 唔明打比我啦..

saramami, 我係" 詞不達意" 獎 成日打野比你地你地唔明我      

JJ-MOM, 你lum 成點呀..........

danielboy, jj-mom, tiffany, thank you.. 希望佢今日好d 啦...

Danielboy, 我都好miss 今年所有野....   你地呢班同學仔...  佢地一齊長大的過程.........  

Danielboy, dan dan 好好笑 .... 話比你知ian 佢就好記得師母啦... 尤其佢一見到校刊d info佢就指住講 "師母呀" ...  仲有佢好liki 廖老師, 黎老師 ms. nes 同寶姐... 仲有佢到依家都仲成日提起周老師..  

心心, 你點知naoki 佢對km無咩感情 佢會同你傾ka... 好祈待 ian 同我傾下心事. 講下佢上堂同返學有物野感覺比我...

心心, 真係好pui 服你的耐性同長遠的按排, 我地呢d leo 只係有眼前ka....................   希望閃計劃ok 我可以陪住ian 同佢一齊去下trial 同傾下計........... 近日我有同佢講k1 啦你有新的老師教你 佢叫紀老師呀...

hi all, 今日好down 以為今日最後, 仲要work 多一日....      

04 劍鳴幼兒書友fun club

Hi all,  

Re: 04 劍鳴幼兒書友fun club

HI all special sum sum, 怨婦CLUB, i would like to join too............  :0  But my hubby would like to join the free man club........  Missing all of you and your babies.  

Danielboy, i called you but you are on the phone.      Will try later....

‹ 上一主題|下一主題