用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 點解咁多POST關於YORK..係米真係咁好?
樓主: lamkwan
go

點解咁多POST關於YORK..係米真係咁好? [複製鏈接]

跟本就係一間學店,完全吾入流,只係一味請埋成班打手,不斷開post唱好,但又吾知明眼人聽到  遇着有人發表不滿就圍攻,來來去去都係幾招:「無見過」、「你吾係家長」、「退左學就無資格再講」、「吾鍾意就走」、「吾係家長無資格講」,又潑辣又霸道,佢地係打手還好,如果真係York 家長,就真係好肉酸囉。呢間野,朋友講完再加上佢啲新聞,

受到警告
好似成班光棍出來發表自己食左啲神藥,末期癌症都食得好咁囉

halflower  我覺得似邪教  發表於 14-4-4 21:41

似邪教?   我覺得亦似黑社會, 一吾like即刻班馬圍攻。一句講晒,間野成日想粉絲扮魚翅 lor

求奇上 google search, 成幾十條link 彈出來,記憶尤新有慕道班
http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=3445647

上年新鮮熱辣有僭建成層響學校頂樓,仲有湯校,不過吾好再講啦,一講就比成班5毛打手圍攻,話呢啲係舊聞wor,跟住又乘機話間學校點好點好

如果上要用家真意見,上google search 吓,一目了然,總知劣評如潮

又係呢招,「吾係用家吾準講」,不過今次多左新招,你話吾like York 就係無教養wor
人地一路都無話York 家長點,我仲成日好同情York嘅家長,不過睇吾過眼成班惡毒潑辣5毛打手不斷惡毒地咀咒不滿York嘅人,重覆又重覆扭曲人地發表啲內容,我認為呢D先係無品、無教養

‹ 上一主題|下一主題