用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 仔仔去玩天才表演呀~~
go

仔仔去玩天才表演呀~~ [複製鏈接]

仔仔去玩天才表演呀~~

哇, 我個仔間幼稚園幫佢報左個天才表演呀, 問返先知, 原來如果贏左, 好似有得見報ga, 唔知係兒童明報定係兒童快報... , 好似話有好多間小學同幼稚園都會參加ga, 學校今日仲比左5張飛我, 你地有冇參加呀???  約埋一齊去呀...

Re: 仔仔去玩天才表演呀~~

係咩天才表演黎架? 你又話一齊去? 幾時, 晌邊度參加架? 有咩資格架? Kitty 都鍾意玩天才表演架... 我都想俾佢參加呀! 唔知kitty 間幼稚園有無參加架呢?

我個仔間學校都有喎,我個仔都有表演,你住邊度架??不如約埋一齊去丫,因為我都識仲有幾個家長會一齊去!!如果你有興趣可以JOIN埋我地一齊去呀!!

re:kayu
我係黃大仙區到住ga, 我個仔仔係星期六表演呀, 你地係幾多號去呀?

仲有呀, 個活動名叫做"寶寶開心嘉年華"wow, 你係唔係講緊同一個活動ga??  6月29號做到7月1號個個wow...

re:bubblezzzz

學校個邊話係6月29號至到好似7月1號, 係九龍灣展覽中心到表演ga, 即係好似會展個d既展覽館呢...  我唔知要咩資格wow, 好似係幼稚園同小學都參加得ga la.. 我一陣打去幫你問下學校個邊先...

什麼表演來,我女女的幼稚園都冇搞,有冇得幫佢報名??
有冇詳情可以話我知,我都想我女女參加多啲活動呀..

努力...加油...

我想問一問有無限制人數,
如果一家人可唔可以帶埋我仔仔0既公公婆婆去呢,
我住葵涌的,
應該乘甚麼交通工具比較方便??
謝謝 !!!

唔該Cindy~
我想問個天才表演係小朋友可以自己一個比賽, 定要同埋學校的同學仔的?同埋可唔可以自己打去報名的?

HI 你好,
我想問0下呢, 呢個天才表演有無限定表演0既範圍,
題材, 時間長短, 人數(個人 or 組合),
thx !!!   

天才表演~~
好似好好睇咁,冇得參加都想帶個女女去睇下人地表演呀~
唔知係咪要ticket先可以睇呢??

我想問除左有天才表演, 仲有咩玩架?

寶寶開心嘉年華

今日收到學校張通告, d詳情如下..

日期:  2007年6月29日至7月1日
時間:  朝早11點至夜晚8點
地點:  九龍灣國際展覽中心[quote]

會唔會有d小童用品買架?

寶寶開心嘉年華

我個仔有參加比賽, 學校就比左5張飛我地, 我同老公, 仔仔, 去, 仲有2張飛多出黎, 你如果想去, 我比張飛你呀...
carolleelhf 寫道:
天才表演~~
好似好好睇咁,冇得參加都想帶個女女去睇下人地表演呀~
唔知係咪要ticket先可以睇呢??

寶寶開心嘉年華

我今日睇到學校張poster, 原來唔止有天才表演ga, 仲有好多野玩ga.. 個到又有d英文班, 暑期班, 玩具, 圖書仔, 好似好多野睇ga...

kenny118 寫道:
會唔會有d小童用品買架?

寶寶開心嘉年華

我睇學校貼左張poster出黎呀, 原來仲有好多比賽ga....

1, 寶寶一叮
2, 扮野大激鬥
3, 煮飯仔
4, 大勁買
5, 校際比賽
6, 畫畫比賽

寶寶開心嘉年華

我唸應該可以自己打去報名... 張poster 寫住主辦機構係叫ZOLUTION:  2127 4325, 你自己試下打去問下.. 或者問返你個小朋友間學校, 可能佢地都搞緊呢...
bubblezzzz 寫道:
唔該Cindy~
我想問個天才表演係小朋友可以自己一個比賽, 定要同埋學校的同學仔的?同埋可唔可以自己打去報名的?

Re: 寶寶開心嘉年華

有電話..等我打去問下詳情,唔知仲有冇得參加,
不過如果有得參,要快諗諗下女女表演咩好啦..

cindy 唔該你,我打去睇下有冇得參加或者get ticket 先,冇我先問你啦...

我都想同仔仔去玩呀~
‹ 上一主題|下一主題