用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Bambixx Republxx playgroup
樓主: fatchu@home
go

Bambixx Republxx playgroup [複製鏈接]

想問有冇JM JOIN左/JOIN過呢間?想問下有咩COMMENT? 我個B 15個月大.....TKS~
   9    0    0    0

shevachevy 發表於 12-8-29 11:10
返過12堂, ok 咖, 我係荃灣centre, 環境一流, 老師都ok, 有heart

TKS ah~! 我過兩個星期試堂,都諗住如果OK會JOIN荃灣果邊....
請問你JOIN幾錢?個姐姐係電話同我講個價錢都幾平,唔知係真定假?定再有其他費用呢?

Understand~TKS!

Gloria0510 發表於 12-8-31 01:40
我都係讀荃灣,不過呢幾個月老師走得比較多,環境好,老師都有心教,行政人員走左2個熟手,以前既認得晒家 ...

請問荃灣會唔會多大陸人呢.....? 我上兩星期去左TST都幾好.......

monsterying 發表於 12-9-11 22:55
My girl is attending class in TW campus , she joined since 7 months , really good ! Now almost 12 mo ...

請問荃灣會唔會多大陸人呢.....? 我上兩星期去左TST都幾好.......

BBCHANCHAN 發表於 12-9-21 09:22
不過好貴~~

之前團購買左一堂試堂,只需$40~~~~~
勁抵!! 同埋都係玩個半鐘~~~~~

minirat 發表於 12-9-21 11:17
甘好抵wor!
結果你有無報名?

未呀,因為我想睇下另一間中心好唔好先,上次因為BOOK唔到,所以去左TST........
‹ 上一主題|下一主題