用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 基督教服務處時代幼兒學校-2006 之 "比比亞媽真係靚!" ...
樓主: yuenwa
go

基督教服務處時代幼兒學校-2006 之 "比比亞媽真係靚!" [複製鏈接]

原文章由 yuenwa 於 07-7-9 13:15 發表
各位靚靚,

好快又新學年, 來年主題, 我提意如下:

"基督教服務處時代幼兒學校 - 2007 之 "比比亞媽仍然'索'"

大家有乜意見?

ROSEMA,
算把啦.....唔水改名架啦.....刀毛人幫趁你....執左佢啦....

原文章由 yuenwa 於 07-7-9 13:19 發表
Creampuff,

好歡迎你加入時代, 亦好高興馬老師又多一個fans!

可惜馬老師目前專注教好我和比媽個千金, 暫時不會教Nc班.  

rosema,
你拱港...械MUD野...意C...呀....
WHAT IS.....教好比媽個千金呀.....

原文章由 yuenwa 於 07-7-10 13:01 發表
CreamPuff,

summer holiday後, 馬老師會教N2班, 再下一年, 如無意外, 馬老師應該會教N3班, 跟住, 我個女就畢業, 上小學了.....時間實走得太快..... 真係"捨不得她長大"...:-|

ROSEMA,
械呀...械呀....好快...玫瑰仲大學畢業添呀....

原文章由 yuenwa 於 07-7-16 21:57 發表
fc_cookie,

基本上我差不多每日都接送玫瑰, 只是很早送, 很遲接, 所以見不到我.

現在我只是做temp, 完本做到今個月尾就完, 但公司同我續約, 可以邊做邊找新工.

你為何失業? 找工好講運氣, good luck!

ROSEMA,
早送.....遲接.......華...你賺哂啦.....

原文章由 yuenwa 於 07-7-16 21:57 發表
fc_cookie,

基本上我差不多每日都接送玫瑰, 只是很早送, 很遲接, 所以見不到我.

現在我只是做temp, 完本做到今個月尾就完, 但公司同我續約, 可以邊做邊找新工.

你為何失業? 找工好講運氣, good luck!

又毛淫...黎....

點解會冇哂人o既? 我想問呢, 我下星期會同個仔去面試呀? 有冇媽咪可以話我知我要準備d乜同埋會問d乜野呀?

同埋我聽到馬老師就黎轉校唔係呢樹教啦

[ 本文章最後由 CreamPuff 於 07-9-28 15:08 編輯 ]

基本上無特別嘢要預備喎! 我記得我個囝當時係砌吓puzzle.
認吓圖案或動物:

馬老師唔做喇...好可惜喎!  不過你唔駛擔心, 呢間學校d老師, 校長同姐姐都好好人架. 放心啦!!!!

原文章由 CreamPuff 於 07-9-28 15:04 硐表
點解會冇哂人o既? 我想問呢, 我下星期會同個仔去面試呀? 有冇媽咪可以話我知我要準備d乜同埋會問d乜野呀?

同埋我聽到馬老師就黎轉校唔係呢樹教啦 ...
‹ 上一主題|下一主題