用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 元朗 --- 真光幼稚園家長會 (I)
樓主: xo仔
go

元朗 --- 真光幼稚園家長會 (I) [複製鏈接]

Re: 元朗 --- 真光幼稚園家長會 (I)

why 冇人 .
xo仔決定讀邊間?

XO仔,

你決定成點呀??
軒轅媽 寫道:
why 冇人 .
xo仔決定讀邊間?

軒轅媽,

想問你,K3手冊你會否寫出面住的地址,聽人講話有機會要match番手冊同填報的地址要相同喎??

唔知呀,等我問o下先.
妳點呀, 係咪同一個網?

Hello:大家好
有冇現就讀K3下午班的家長呀!我囡囡嗰班好多都派了第1志願喎,大多數仲係光明下午校,我派了第2志願,你地派成點呀?一齊分享吓?滿意否?聽班主任講,校長有三大箱光明下午校叩門信,真係犀利、、、、、。
祝各家長與小朋友在6月24日有一個愉快難忘的畢業禮。   

好大機會同一個網呀,但我唔諗住揀你個間,你個間這兩年競爭太大喇,又好似有中學會結龍,你睇小學o個邊topic啦.我仲未決定揀邊間.你有咩意見呀??pm me.

好呀,你問左記得話我知呀~~等你消息     
軒轅媽 寫道:
唔知呀,等我問o下先.

你有無報周宋主愛暑期班呀,我無報,報了其他課程~~
軒轅媽 寫道:
唔知呀,等我問o下先.

恭喜你呀,咁你第一意願係邊間??註左冊未呀,我現在開始好緊張,都唔知揀邊間好??
快樂Ah咪 寫道:
Hello:大家好
有冇現就讀K3下午班的家長呀!我囡囡嗰班好多都派了第1志願喎,大多數仲係光明下午校,我派了第2志願,你地派成點呀?一齊分享吓?滿意否?聽班主任講,校長有三大箱光明下午校叩門信,真係犀利、、、、、。
祝各家長與小朋友在6月24日有一個愉快難忘的畢業禮。   

我個女返學好開心,亦無扭計話唔返學.k2初期多功課d,但慢慢就适應左.多些鼓勵小朋友就ok
Andrew_0611 寫道:
另外都想問問各位家長對真光的評價......

思思Thanks
1光明下午校2真光3校友會,已註冊了,不用緊張,到時選校時會有很多學校邀請你參觀,因在填表選校時,我參觀了很多間小學,但只有真光的學生令我留下難忘印象,因在參觀學校時,每間小學都會派出學生招呼家長們,而真光的學生對着每位家長都非常有禮貌地招呼家長,及常常報以微笑,攪到我那天也要跟着她們要保持笑容,而其他校就沒有這些笑容了。

原來如此.

我無參觀學校呀,因我要返工,請唔到假.

聽你咁講,唔怪得咁多人揀真光小學啦~~
快樂Ah咪 寫道:
思思Thanks
1光明下午校2真光3校友會,已註冊了,不用緊張,到時選校時會有很多學校邀請你參觀,因在填表選校時,我參觀了很多間小學,但只有真光的學生令我留下難忘印象,因在參觀學校時,每間小學都會派出學生招呼家長們,而真光的學生對着每位家長都非常有禮貌地招呼家長,及常常報以微笑,攪到我那天也要跟着她們要保持笑容,而其他校就沒有這些笑容了。
該用戶已被刪除

Issy,
真光幼稚園依然不錯,支持你囡囡報k1,功課方面,本人覺得不多。
我想不會這麼快轉全日,你可以打電話到學校問 (Tel: 2476 5623).  
該用戶已被刪除

[size=large]各位,聽日開始放假喇~~~再過多一年又畢業喇~~~時間過得真係快~~~

HI,

請問有無人知,今年升K3是否換了新英文書,係咪叫Beeno ar??因我想買CD。   

up

轩辕妈,

你在吗?

请问有没有万宁印花多吖??我想换sinomax背垫ar??

thanks.

思思
‹ 上一主題|下一主題