用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 要報2005K1媽媽請進(灣仔區)
樓主: sammili
go

要報2005K1媽媽請進(灣仔區) [複製鏈接]

Re: 要報2005K1媽媽請進(灣仔區)

sammili,

oh...松松都病左,又係同Ryan仔同一症狀,不過Ryan仔就冇發過燒。今日Ryan仔已經完全冇晒事,只係幾聲咳,梁醫生藥真係好掂,明日已經可以比佢返學喇。
咁松松瞓多D喇,天氣又涼番記得著番件衫喎。

Litty_cy,

原來係咁,其實如果返開playgroup轉返K1係唔係都好習慣呢?會唔會喊架?
妹妹七個幾月,重21磅

4月2日寶血學校既活動, 有邊個會出席啊?

canau

我個仔都係收左讀上午.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

小新媽媽,
may be our children are the classmates.
canau

bullbull
我個女冇cry, 仲好鍾意番學, 已經有個好friend既同學仔喇.  不過第一日睇住佢換校服, 真係好大感觸, 真係好大個女...    反而我想   

我會ar,我係1:30-3:00,你地係咪ar?
我仔收下午

sammili,

今日松松點呀?好番D未?Ryan爸爸今日都有留停睇Ryan仔做早操,不過Ryan仔仍然係企係度,唔肯郁呀!
妹妹七個幾月,重21磅

bullbull,
松松今日好番d la,尋晚就嚴重d,但聽日都唔返學ga la。

sammili,

咁松松好好休息下喇~~下星期一再見啦!
妹妹七個幾月,重21磅

hi,
頭先有冇人去左寶血個活動ar?我係B組,個活動都安排得幾好,幾滿意,不過全程我仔都睡眼惺忪,因平時呢段時間佢都瞓晏覺,所以佢有d on居居咁

sammili,
有啊. 我老公帶左阿仔去. 佢係C組. 佢做左張手工紙, 拎返來話送比我.
[url=http://www.TickerFactory.com/]

sammili,

明日我打算送左囝囝返學後去皇室堡睇宮其駿個卡套「哈爾移動城堡 」,因為早場10:20只係$25咋,同埋只限明日。一到10:30am就加到$45架喇~~~你有冇興趣睇呀?我老公又冇時間同我睇,囝囝返學正好比我自己去睇。

妹妹七個幾月,重21磅

bullbull ,
睇戲就唔去lu,食早餐就ok,因呢2日有d事攪到我冇覺好瞓,你去'自由講場'睇吓我個topic就知乜事!

sammili,

今日唔記得問你添,你明日能否帶那些printer用的相紙給我呢?
妹妹七個幾月,重21磅

sammili,

我已經試過那些相紙,print出黎效果很好呀!同晒出黎相片質素好相近。我諗住叫我老公返開廣州幫我睇下有冇得賣,應該會比香港平。
妹妹七個幾月,重21磅

各位灣仔區媽咪,

我想請問吓你地有無諗過報讀St.Joseph K2呀?係唔係好難入嘅呢?

anson0701,
都有諗過,但我仔而家返緊幼兒園,下年轉寶血,咁冇理由下一年又轉學校ga!好似聽聞都幾難入。
‹ 上一主題|下一主題