用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 07-08 麗港城迦南n1 am class既家長快o的入黎啦! ...
樓主: mudlay
go

07-08 麗港城迦南n1 am class既家長快o的入黎啦! [複製鏈接]

我仔仔係AM BLUE GROUP~~星期一家長會喇~我都好想知佢平時係學校係學咩~因為我見佢書包成日都有幾本書仔,唔通日日都要BRING晒返學??
同埋佢成日返黎唱太陽伯伯首歌~哈~雖然唔識唱晒仍隻~不過都算係咁架喇~
我個仔入學前係唔識講好多野,只係BABA MAMA,打打果D..點知返左學真係識多左字喎~~我都好開心~~同埋而家想去VV都識表示~

不過唯一唔係咁好就係返左學成日病..一病請左假好返先返學都冇用..好返返到去冇耐又病過..=.=唉~~搞到9月都請左幾日假...

原文章由 nikitaki 於 07-10-14 00:31 硐表
我仔仔係AM BLUE GROUP~~星期一家長會喇~我都好想知佢平時係學校係學咩~因為我見佢書包成日都有幾本書仔,唔通日日都要BRING晒返學??
同埋佢成日返黎唱太陽伯伯首歌~哈~雖然唔識唱晒仍隻~不過都算係咁架喇~
我個仔入學前係唔識講好多野,只係BABA MAMA,打 ...

我尋日見過老師,老師話只要派左新既主題書,就可以擺返舊既o係屋企囉喎...即係宜家開學了同breakfast都唔駛再用啦...

我囡囡讀am yellow group, 我明天都係家長日, 我都好想知道佢係學校3個小時有o的o羊做, 佢依加識講眼, 耳, 口, 鼻同頭髮的普通話, 發音都幾好, 所以學校o的老師都幾好。

原文章由 nikitaki 於 07-10-14 00:31 硐表
我個仔入學前係唔識講好多野,只係BABA MAMA,打 ...

原文章由 Gradies 於 07-10-14 17:37 硐表
我囡囡讀am yellow group, 我明天都係家長日, 我都好想知道佢係學校3個小時有o的o羊做, 佢依加識講眼, 耳, 口, 鼻同頭髮的普通話, 發音都幾好, 所以學校o的老師都幾好。

...

我問我個仔...佢淨係識數數字咋??!

哈, 我噚日收到信,學校安排我個仔面試, 唔知面試會做啲咩呢?
‹ 上一主題|下一主題