用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 06/07升中準備
樓主: GBA
go

06/07升中準備 [複製鏈接]

Re: 06/07升中準備

Hi ngkan,

I have received it. Thanks a lot.

fatmafatma

Thanks!!

My email : [email protected]

各位最好給我電郵地址,我處埋比較容易D,唔刻哂。

今天看蘋果日報,在副刋看到有廣告發現《蘋果親子》系列叢書(六)出了一本升中攻略2006  $80,不知各位認為好不好售買,請大家給些意見。

ngkan,

《蘋果親子》系列叢書(六)出了一本升中攻略2006 $80? 係邊度買架? 好唔好就唔知, 但係我都想看下入面講咩, 多o的意見都唔差既.

Hi, ngkan,

Please send a copy to me. My e-mail is: [email protected]

ngkan,

pls.send a copy to me, my email addr is :
[email protected]

thanks!

Dear ngkan,

Could you also email the informations to me. Thanks.

My email address: [email protected]

kwankit

can you e-mail a copy to me. thanks a lot !
my e-mail address : [email protected]

!
rclamlam 寫道:
ngkan,

《蘋果親子》系列叢書(六)出了一本升中攻略2006 $80? 係邊度買架? 好唔好就唔知, 但係我都想看下入面講咩, 多o的意見都唔差既.
要由即日起至11月7日憑《蘋果日報》報頭到指定100間OK便利店或『壹•蘋果店』即以蘋果讀者價HK﹩80換購《升中攻略2006》一本。   

ngkan,

我無買報紙看架, 阿女已經每日有份星島都無時間看晒, 等我問下朋友先, 唔該晒你呀.

Hi,ngkan,

睇到你前面話做緊既嘢和發表既內容,覺得你簡直好似升學專家,令我好佩服。

我也有個囡e+小六,我都知升中要準備好多嘢,覺得好亂咁,唔知幾時要搞定啲乜,好彩有個朋友無意中告訴我呢個網站,上來之後,真係學到唔少嘢,好多謝好似ngkan咁既家長們,提供咗大量的資料和解答大家的問題。請你繼續多啲發表升中指引,我好跟住做。

咁多家長想要既嘢,可否俾我一份,煩請寄往:

感激不盡!     
該用戶已被刪除

在10月25日蘋果日報那頁,我找不到?
ngkan 寫道:
     今天看蘋果日報,在副刋看到有廣告發現《蘋果親子》系列叢書(六)出了一本升中攻略2006  $80,不知各位認為好不好售買,請大家給些意見。

只出了一天,應該是10月25日蘋果日報幅刋最尾個頁。

靜靜媽 寫道:
Hi,ngkan,

睇到你前面話做緊既嘢和發表既內容,覺得你簡直好似升學專家,令我好佩服。

我也有個囡e+小六,我都知升中要準備好多嘢,覺得好亂咁,唔知幾時要搞定啲乜,好彩有個朋友無意中告訴我呢個網站,上來之後,真係學到唔少嘢,好多謝好似ngkan咁既家長們,提供咗大量的資料和解答大家的問題。請你繼續多啲發表升中指引,我好跟住做。

咁多家長想要既嘢,可否俾我一份,煩請寄往:

感激不盡!     
我唔係升學專家,只係比較8D好多料都係8 like,加上有大班踢足球識得小朋支剛剛升上官塘區中學,所以咪知道 D嘢,我盡可能將我知講比大家聽。

我朋友係蘋果集團個邊做野, 佢幫我買左不過未拎, 唔知有無用.

ngkan,

你熟觀塘區學技校,我想問問你有沒有上門私人補習介紹或那一間補習社好,我也住在藍田/觀塘。

Hi Ngkan,

Would you please send me a copy.

Many Thanks!

My Email: [email protected]

:

NgKan,

Would you please pm me at:

Thanks a million !

‹ 上一主題|下一主題