用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 07, 禮賢K2同樂會之up up up
樓主: dns
go

07, 禮賢K2同樂會之up up up [複製鏈接]

Dear all,
細佬卒之都恨到個上午班位啦! 9月可以同家姐一齊返學放學, 佢地兩個都好開心,
Dns,
你有冇消息呀!園長話有兩個上午班位, 三個下午班學生有兄姐係到讀緊, 但有一個沒申請轉上午, 所以我同另一個有得優先, 係咪你呢?

原文章由 dorismama 於 07-8-1 17:04 發表
Dear all,
細佬卒之都恨到個上午班位啦! 9月可以同家姐一齊返學放學, 佢地兩個都好開心,
Dns,
你有冇消息呀!園長話有兩個上午班位, 三個下午班學生有兄姐係到讀緊, 但有一個沒申請轉上午, 所以我同另一個有得 ...

dorismama,
恭喜晒~

醒目開學勳章

dorismama

恭喜你呀,真係開心啦,以後家姐同細佬可以手拖手一齊返學

原文章由 dorismama 於 07-8-1 17:04 發表
Dear all,
Dns,
你有冇消息呀!園長話有兩個上午班位, 三個下午班學生有兄姐係到讀緊, 但有一個沒申請轉上午, 所以我同另一個有得 ...

Dear all,
Dns,

Congraulations!

~~~8月份活動~~~
日期:26/8(Sunday)
地點:上水假日農場
時間:10:00am-5:00pm (日營)
費用: $50(入場費)
唔包lunch,可自費或訂團體餐$30/A,$20/C
*我會BOOK咗DATE先,人數佢哋話可以遲D覆~

定咗日子跟住就報人數喇~
1)holongmama----------------2A1C
2)kllp --------------------------2A2C
3)yanyan-fish ----------------- not join
4)仙姐 --------------------------2A1C
5)Kaman-wingyee  
6)dorismama -----------------1A1C(暫定)
7)yypiano --------------------1A1C(暫定)
8)龍柱-------------------------2A1C
9)子謙
10)政皓
11)TYTY
12)manyyeung88 3
13)Carmanbb ~~~~~~~~~2A1C
14)TungTungB ---------------2A1C
15) yiuyiu730 ----------------2A1C
16)ChunTing------------------2A1C
:-?

原文章由 BabyChan1114 於 07-8-2 23:05 發表
~~~8月份活動~~~

...

hihi,震霆媽咪
你有冇問區紫晴去唔去呀?

[ 本文章最後由 HOLONGMAMA 於 07-8-2 23:59 編輯 ]

各位,
團體午餐有兩款,大家睇吓揀邊款,不過其實只差少許分別
成人午餐$30
A餐:雞中翼2隻+豬扒+火腿三明治+腸仔+粟米(各1件)+飲品1包
B餐:雞中翼2隻+豬扒+銀芽炒麵+腸仔+粟米(各1件)+飲品1包
*豬扒可以更改為薯餅1件或漢堡扒1件

兒童餐$20
雞中翼+漢堡扒+腸仔(各1件)+火腿三明治半件+飲品1包

***訂餐必須最少20份起,如有更改必須全部一式更改***

[ 本文章最後由 HOLONGMAMA 於 07-8-3 00:30 編輯 ]

大家可否於8月10日前confirm人數呀?因為8月12日前要落50% deposite.......
呢排冇咩人上嚟嘅....係咪去晒旅行.....

~~~8月份活動~~~

1)holongmama----------------2A1C
2)kllp --------------------------2A2C
3)yanyan-fish ----------------- not join
4)仙姐 --------------------------2A1C
6)dorismama -----------------1A1C
7)yypiano --------------------1A1C(暫定)
8)龍柱-------------------------2A1C
9)子謙
10)政皓
11)TYTY
14)TungTungB ---------------2A1C
15) yiuyiu730 ----------------2A1C
16)ChunTing------------------2A1C
原文章由 HOLONGMAMA 於 07-8-3 00:40 發表
大家可否於8月10日前confirm人數呀?因為8月12日前要落50% deposite.......
呢排冇咩人上嚟嘅....係咪去晒旅行.....

holongma,
我揀A餐
原文章由 HOLONGMAMA 於 07-8-3 00:28 發表
各位,
團體午餐有兩款,大家睇吓揀邊款,不過其實只差少許分別
成人午餐$30
A餐:雞中翼2隻+豬扒+火腿三明治+腸仔+粟米(各1件)+飲品1包
B餐:雞中翼2隻+豬扒+銀芽炒麵+腸仔+粟米(各1件)+飲品1包
*豬扒可 ...

醒目開學勳章

~~~8月份活動~~~
*我會BOOK

醒目開學勳章

點解我地個 Topic 會被人移動左呀, 明明有新 post 但都唔會游番前, 差 D 搵唔番你地??

原文章由 tyty 於 07-8-3 19:40 發表
~~~8月份活動~~~
*我會BOOK

hi all.
當日你哋會點去呀?我問咗佢哋有免費車位,但有幾多個就要視乎當日有幾多旅遊巴,如果唔係太多嘅可以早d同佢講,睇吓安唔安排到...
又或者大家會否考慮book旅遊巴,holiday fram refer咗d旅遊車公司俾我,如果我哋在旺角或太子集合上車落車,我問過大約$1100,我哋有成40人,每人都係around$2x-$30左右,仲平過自己搭車去,你哋覺得點.......

贊成!

原文章由 HOLONGMAMA 於 07-8-4 11:46 發表

hi all.
當日你哋會點去呀?我問咗佢哋有免費車位,但有幾多個就要視乎當日有幾多旅遊巴,如果唔係太多嘅可以早d同佢講,睇吓安唔安排到...
又或者大家會否考慮book旅遊巴,holid ...

book餐喇!

holongma,
yy唔食個兒童餐,我帶佢私伙餐得唔得架??
我淨係訂自己果份!ok?

~~~8月份活動~~~

6)dorismama -----------------1A1C
7)yypiano --------------------1A1C---A餐一份
9)子謙
10)政皓
11)TYTY

醒目開學勳章

~~~8月份活動~~~
*我會BOOK

醒目開學勳章

~~~8月份活動~~~
*我會BOOK了DATE先,人數佢話可以遲D覆~

定了日子跟住就報人數喇~
7)yypiano --------------------1A1C---A餐一份
9)子謙
10)政皓
11)TYTY ----------------- not join

[ 本文章最後由 tyty 於 07-8-4 16:57 編輯 ]

醒目開學勳章

我都讚成

原文章由 HOLONGMAMA 於 07-8-4 11:46 發表

hi all.
又或者大家會否考慮book旅遊巴,holid ...

原文章由 TungTungB 於 07-8-4 22:58 發表
我都讚成

有冇媽咪會自己揸車去呀?如果太少人book車就可能要貴d架喇!
同埋26/8係暑假最後一個sunday,book車要快少少,驚冇車.....

各位,
大家近排可能唔係經常上bk,為方便聯絡,請pm你哋的手提電話給我好嗎?

[ 本文章最後由 HOLONGMAMA 於 07-8-6 09:32 編輯 ]

原文章由 HOLONGMAMA 於 07-8-6 09:21 發表

有冇媽咪會自己揸車去呀?如果太少人book車就可能要貴d架喇!

龍柱,
你有冇dns電話呀?呢排唔見佢上嚟,佢知唔知我哋8月有活動呀?你問吓佢去唔去
‹ 上一主題|下一主題