用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 蒙特竣利教材
樓主: cm93002
go

蒙特竣利教材 [複製鏈接]

Re: 蒙特竣利教材

圓梦reply左, 我$1,1xx (52件)快递要$500, 我唔會用快递了.

另外, 以下items冇貨.

MR0144        声东击西打桩台
MR0829        外贸形状轮
MS0010        卡通狗跳跳马MS0010 藍
MS0010        卡通狗跳跳马MS0010 紅
YT7004B拖拉狗

進進豬, 06年1月6日,來到我們的懷抱 :-P

happy小米 & 各位,
去葵涌貨櫃碼頭停車場拿,就係我上次同老公揸車去拿的地方(係一個爛地停車場...自己揸車都好難揾...o個日攞貨情景就好以走私...好惡劣..好多dust..仲有東富朝早打來..即日下午就要去拿..好彩嗰日係星期六.唔係都唔知點拿)

Happy小米,
"MR0023多变形几何大套餐(蒙氏14件套)" 係唔係$85個套..如果係我買左..其實係到只有我和jojob買過佢地的玩具..
呢套係超迷李版...不過我個人覺得幾抵.

kp061078,

thanks !
咁佢地有冇幫你地分单pack開 ?
定係要自己分?

今日我問佢時, 我$1,100左右佢都話包物流費.

kp061078 寫道:
happy小米 & 各位,
去葵涌貨櫃碼頭停車場拿,就係我上次同老公揸車去拿的地方(係一個爛地停車場...自己揸車都好難揾...o個日攞貨情景就好以走私...好惡劣..好多dust..仲有東富朝早打來..即日下午就要去拿..好彩嗰日係星期六.唔係都唔知點拿)

kp061078,

yes, 係$85個套.
超迷李版 ? 咁搞笑 ?
係咪每件約手板咁大左右?
你阿b喜歡玩嗎?

Happy小米,
"MR0023多变形几何大套餐(蒙氏14件套)" 係唔係$85個套..如果係我買左..其實係到只有我和jojob買過佢地的玩具..
呢套係超迷李版...不過我個人覺得幾抵.

happy小米,
其實佢地o個種物流費真係唔係好貴..但香港取貨就真係好煩..我問過東富..佢地有街車叫華仔送上門..但要收大約$300.
我想問如果你訂$1100 ,收你$150-$200 運費送到屋企,你覺得貴嗎?

Happy小米 寫道:
夢圓圓夢玩具資料:
[email protected]
www.myymtoys.com
香港提貨地點:九龍深水埗鴨寮街91號
電話:00852-27766242 27761834
0086-579-5157630
0086-013064675616

[size=medium]集體訂購,一同匯款及各自取貨
JOJOB $252
Happy小米 約 $1,4xx
MashiMaro 至少幾百
Jinis $621
Num Num
Sasa200508
siukei
woodstock0
浚媽媽 over $1300
bbjane
cm93002 $1500
cuby
ky2005

[size=medium]自行訂購,匯款及取貨
Happy小米 約 $1,4xx
有冇住將中既媽咪訂?
我想用快遞去將中,...不過要問吓exactly快遞要幾多錢, 同埋我有家人有大陸銀行既戶口, 可能唔使手續費

不如我地draft左想買既list, send畀佢地, 再問吓快遞幾多錢, 咁可能实际啲.

請用excel, 分開編號, 貨名, 同價錢, send畀我先. [email protected]

[size=large]dealine:19/1
8月14-16日, 我地去左北京睇奧運, 唔會係bk搵到我~~

[/url]

kp061078,

我依家个list 約$1,300, 可能買多少少, 但應該唔過$1,500, 如$150運費送到屋企, 就好過自己拿.

happy小米,
其實佢地o個種物流費真係唔係好貴..但香港取貨就真係好煩..我問過東富..佢地有街車叫華仔送上門..但要收大約$300.
我想問如果你訂$1100 ,收你$150-$200 運費送到屋企,你覺得貴嗎?

夢圓圓夢玩具資料:
[email protected]
www.myymtoys.com
香港提貨地點:九龍深水埗鴨寮街91號
電話:00852-27766242 27761834
0086-579-5157630
0086-013064675616

[size=medium]集體訂購,一同匯款及各自取貨
JOJOB $252
MashiMaro 至少幾百
Jinis $621
Num Num
Sasa200508
siukei
woodstock0
浚媽媽 over $1300
bbjane
cm93002 $1500
cuby
ky2005

[size=medium]自行訂購,匯款及取貨
Happy小米  

[size=large]額外資料
以下冇貨:
MR0144 声东击西打桩台
MR0829 外贸形状轮
YT7004B拖拉狗
跳跳马只批发,不零售。30个起批发(只可同一款) :evil:  :evil:

[size=large]dealine:19/1

kp061078,

唔好意思, 我想問清楚,$85個套 超迷李版
會唔會細到阿b玩唔到 or 冇興趣玩 ?
係咪每件約手板咁大左右?
你阿b喜歡玩嗎?

Happy小米,
我與夢圓圓夢聯絡過,基本過$1000就免運費到香港,但要自取.以我的經驗自取是非常麻煩..但用佢地的街車又要$300.我覺得唔值..
我現正聯絡更平的搬運送上門..大約要$150-$170左右,但佢要至少8張單才接,我覺得如果大陸o個邊免運費,香港收$150送上門..正如你話好過自己拿.
所以我而家招集8張單一齊訂,訂貨銀碼不論多與少,運費一樣,先到先得.多過8張單就下次先再訂,因為始終集體訂購有風險.有興趣就留下名字

1) kp061078 約$600

Happy小米,
$85個套 超迷李版 又唔會細到阿b玩唔到.每件都有大約4寸x4寸, 都ok傢.

kp061078, good idea ! thanks!

Happy小米,
我與夢圓圓夢聯絡過,基本過$1000就免運費到香港,但要自取.以我的經驗自取是非常麻煩..但用佢地的街車又要$300.我覺得唔值..
我現正聯絡更平的搬運送上門..大約要$150-$170左右,但佢要至少8張單才接,我覺得如果大陸o個邊免運費,香港收$150送上門..正如你話好過自己拿.
所以我而家招集8張單一齊訂,訂貨銀碼不論多與少,運費一樣,先到先得.多過8張單就下次先再訂,因為始終集體訂購有風險.有興趣就留下名字

2)happy小米

Happy小米,

2)happy小米
3) ky2005  
8月14-16日, 我地去左北京睇奧運, 唔會係bk搵到我~~

[/url]

Happy小米,

2)happy小米
3) ky2005
4) bb媽咪grace $2149
  ∼蒙特梭利專業版套裝20件MT0009 ($1980)
  ∼彩色圆柱MA0004 ($169)

我細佬做銀行,TT收$100.

ky2005 寫道:

Happy小米,

2)happy小米
3) ky2005  
4) cuby
3.03kg (1/8)- 出世    6.25kg (28/10 - 2m28d)6.88kg (2/12 - 4m1d)    7.57kg (13/1 - 5m12d)8.22kg (13/3 -7m13d)  11.13kg(11/2-18m11d)

Happy小米,

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
5)bb媽咪grace $1980 蒙特梭利專業版套裝20件MT0009

由 kp061078 於 2007-01-14 00:46:02

Happy小米,

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
5)bb媽咪grace $1980 蒙特梭利專業版套裝20件MT0009
6) woodstock0

My sweeties Janice & Gladys

woodstock0 寫道:
由 kp061078 於 2007-01-14 00:46:02

Happy小米,

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
7) siukei

Happy小米,

2)happy小米
3) ky2005
4) cuby
7) siukei
8) MashiMaro

‹ 上一主題|下一主題