用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 播道小學面試后感覺很差
樓主: tmc388
go

播道小學面試后感覺很差 [複製鏈接]

大家免傷和氣. 也不好一竹竿打一船人的.

cfpa,

I totally agreed with you, why they don't 體諒, 包容 tmc388 的心情, 相信他都是家長, 每人心目中都覺得自然的小朋友是第一的, 我會明白他的心情. 我都是收到unsuccessful letter. 希望大家不要人生攻擊別人, 你們都有小朋友, 都布父母啊!!!

tmc388,

不要太難過呀 ,原諒她們吧,凡事包容,凡事相信,凡事盼望,凡事忍耐...  

God Bless you and your kid.

原文章由 cfpa 於 07-10-8 10:51 AM 硐表

公平講, 咁多人應考,唔知姓名都唔奇, 因為係成批人. 只可以blame個arrangement做得唔理想.

但想講講你地哩群播道粉屎真係好偏激,唔接受批評不突止, 重對別人 人身攻擊, 對批評者惡言相向, 難道這就是你地經 ...

5000million,

妳好正義呀! 之前我看了都想叫她們不要人生攻擊啦, 但是我不敢說, 因怕她們.....  相信這班播道媽咪會好有愛心的, 請不要出言傷害大家.

原文章由 5000million 於 07-10-24 13:37 硐表
cfpa,

I totally agreed with you, why they don't 體諒, 包容 tmc388 的心情, 相信他都是家長, 每人心目中都覺得自然的小朋友是第一的, 我會明白他的心情. 我都是收到unsuccessful letter. 希望大家不要人生攻擊別 ...

‹ 上一主題|下一主題