用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 各位禮賢已出左小一通知書啦!
樓主: snoopy
go

各位禮賢已出左小一通知書啦! [複製鏈接]

Re: 各位禮賢已有小一通知書呢?

今日公報結果如何? 妳們會交留位費嗎?

我會去交留位費, 因為今日自行唔得

禮賢應該唔會因為外來某間幼稚園乘數高d(有個讀根德園都唔收),  本身幼稚園部都唔係直升, 都要interview, 不過就有大約一半學位預俾禮幼的!  

kinki 寫道:
我想問吓: 禮賢收生是不是會收謀間幼稚園成數會高些的,除了本身禮賢幼園直升!

wongtc,
我見多數入返深水埗區中學,而深水埗區D中學都幾好.
2005-2006禮賢升中

Hi Babyhin,

Thank you very much for your information!

Me too. 希望囡囡有機會同您囝囝/囡囡做同學   

你地有無收到教統局寄來的信, 問家長們是否選統一派位/放棄統一派位. 我想問問, 如果選左繼續"統一派位", 會否私校話番比教統局知, 我地都有選私小, 咁會否影響統一派位結果架.
‹ 上一主題|下一主題