用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 觀塘區中學Banding,請大家幫忙更進
樓主: bettylam
go

觀塘區中學Banding,請大家幫忙更進 [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 觀塘區中學Banding,請大家幫忙更進

Dear my sweetie kimmyandy:

<我係絕左種既恐龍黎架   ,我呢d又後生又生得多細路既人,唔知政府曾先生會唔會贈送一兩個學位比我呢>據我所知曾老板學位就吾會送啦!佢會考慮送公立醫院免費床位比你生多3個,正如佢所講,一個孤獨,二個吾木獨,三個就吾會任人魚肉呵!好事就二乘成三啦!老友..我講笑咋!

betty

ivythepooh,
估唔到你以前都係喺觀塘讀書嫁, 我都係, 不過我唔係讀你果間

青松: 我細佬以前讀過, 果陣校風麻麻, 不過聽聞校長努力想改善, 而家好似話收左好多高材生   F.1至F.3要留喺學校食lunch.

寧波及寧波第二: 我會揀寧波, 寧波第二麻麻地.

堅樂: 好似唔係band 3 呢間應該都ok喎!

聖公會梁季彝: 我果年好多同學都係派呢間, 應該係以上所講最好既一間

其實你妹妹係屬於band幾嫁? 你睇下有冇心水學校想你妹妹讀, 睇下我幫唔幫到你? 話晒都係喺觀塘區長大, 唔多唔少都讀d既,  
不過我對於以前的banding熟d, 以前有band 1 - band 5,
而家只有band 1 - band 3, 我唔係好知!

dear betty

bettylam 寫道:
Dear my sweetie kimmyandy:

一個孤獨,二個吾木獨,三個就吾會任人魚肉呵!好事就二乘成三啦!

betty

哈..哈..梗係講笑啦
曾先生即使肯醒我書簿學費全免,重有埋名校學位,都咪搞我啦!
再生...我怕自己揍仔揍到氣絕身亡囉   

醒目開學勳章

Dear kimmyandy:

係呀係呀!我呢輪都比阿小四仔攪到七孔噴血,四腳朝天呵!

人地就二日一小作,三日一大攪作,佢呢!就係樹日日攪大作呀!

betty       

kimmyandy :

好!襯後生...生多幾個...一於由“熱狗“出馬...同你

醒目開學勳章

Dear hotdogpapa:

我地至敬愛架熱狗爸爸,你又黎說話上取便宜呵!哈哈!講笑咋!
[quote]
hotdogpapa 寫道:
kimmyandy :

好!襯後生...生多幾個...一於由“熱狗“出馬...同你

醒目開學勳章

hotdogpapa
曳曳

hotdogpapa

好狼喎! 你想改寶號做"狼狗爸"????

hahaha... hotdogpapa 晚節不保 la 你...   
***靚湯送暖***

醒目開學勳章

<littlelamb 寫道:
hahaha... hotdogpapa 晚節不保 la 你...    [/quote]>仲有呀!一指打錯,滿盤皆落索呀!hahahahaha...     

衰左,又係樹落井下石添:tongue:

Dear Betty

我發現d仔係洩d架播 ,我個衰仔就算丙佢,佢都係四萬咁既口,軟皮蛇到死

唉吔....你地誤會哂狗爸爸喇!
[quote]
hotdogpapa 寫道:
kimmyandy :

好!襯後生...生多幾個...<-------係狗爸爸想左好耐啦!
一於由“熱狗“出馬...同你

醒目開學勳章

Dear kimmyandy:

Dear Betty
<我發現d仔係洩d架播 ,我個衰仔就算丙佢,佢都係四萬咁既口,軟皮蛇到死 >係呀!佢地搭校車果的仲將的歌改晒歌詞,一齊唱,仲一路做功課一路唱埋的忽突歌添呀!好似你話事解,話佢知,呢首歌勿改到甘難聽呀!吾好再唱啦!你要唱就唱番原來果的歌詞啦!邊個改到甘架,佢呀!笑卡卡,一人改一句喎,押吾押韻者,媽咪.佢呀!早果輪成日係樹講(無人可以教我放屁,我係吾會放屁架.)  

<唉吔....你地誤會哂狗爸爸喇!>我地無誤會,同佢講笑架咋!佢一路都係文人雅士,整鬼下佢啦!
betty   

lovebobo,
老師話佢band1喎,我幫佢揀左聖保祿...
我都唔知好唔好...因為佢學校都好多人揀...
而且佢之前面試,去左梁式芝...因為個時佢成績一般..
所以諗住揀間保守d...但而家佢又話唔鐘意梁式芝喎...
而家驚梁式芝一早收左...就無得揀...
不過佢話佢面試個日都好唔認真(當時佢唔鐘意女校)
不過真係幾多人揀聖保祿喎...都唔知點...
尋晚我填表填到三點幾....因為今日學校收表la...
我唔知我會唔會揀錯...煩...

Bettylam、littlelamb、Sheila、carollam310、kimmyandy:

“熱狗”乳臭未乾~牙都未出齊時;也喜歡食豆腐…而家冇食豆腐好耐啦?

哈哈....

淨係喜歡飲可樂!

ivythepooh,
你妹妹band 1咁叻呀? 好犀利呀!
你幫佢揀聖保祿都唔差嫁,
藍田區數一數二既名校, 應該同聖安當差唔多!
相比起梁式芝, 緊係聖保祿好D啦!
梁式芝喺秀茂坪區, 其實都幾雜,
而家好在附近有商場, 如果唔係食飯都係一個問題!
我細佬以前個班房望到梁式芝嫁,
佢話入面有d女好姣, 拉高條裙想溝仔
所以你幫你個妹揀聖保祿係一個明智既決定

你仲有揀左邊幾間學校呀?
其實觀塘區有幾間都唔差,
官塘官立中學, 順利天主教, 蒙民偉, 聖潔靈, 聖安當等...

水晶呀!你填表填到三點幾`覺豬`都好過我丫 我天光呀!
:-D :-P

醒目開學勳章

hotdogpapa:

<"熱狗"乳臭未乾~牙都未出齊時;也喜歡食豆腐…而家冇食豆腐好耐啦?>

你呀!千萬要記住再有機會食豆腐架時候要小心的呀!吾係個個都食得掂架,我家隔離果隻又大又黑架黑狗,佢就真係乳臭未乾~因為我家隔離個肥妹仔話佢吾識時務,由朝吠到晚,嘈住晒!竟然煲左煲滾熱辣辣架豆腐...就甘樣比的熱辣辣豆腐辣鬼死左loo!我返得黎遲,佢比車車走左羅...果日之後,成條走廊都靜晒呵!

betty    

醒目開學勳章

betty姐姐
你講真架???    隻黑狗辣死左... :cry:

醒目開學勳章

Betty

你嚇下"九巴"咋! 唔係真ga?     
[img][/img]

醒目開學勳章

Dear DoReMi媽媽&carol:

<你嚇下"九巴"咋! 唔係真ga?>係真人真事黎架,果個肥妹仔,十來歲,都真係幾惡毒呀!我都真係服左佢呵!甘絕的橋都比佢諗到出黎..

betty   
‹ 上一主題|下一主題