用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 心都實晒
樓主: mama122909
go

心都實晒 [複製鏈接]

回覆:心都實晒

各位媽媽加油呀,我自己都要同自己同阿仔加油,明天会更好!!

雖然都係未有offer,見到另一個post話有啲家長hold成6個offer,都不知說什麼才好,但無得好講,誰叫offer在人家手上!灰心過後,同小朋友去咗迪迪尼玩了一整天,見到仔仔咁乖,自己同自己講,這不是比他考上名校更難求嗎?我發誓要做一個愛他 、欣賞他的媽媽,好好培育他

zoezoo  Agree! 一定會有學校的, 加油, 愛心媽媽!  發表於 12-12-14 10:34
LuLuKiuKiu  Good!  發表於 12-12-14 10:34
JC_mami    發表於 12-12-13 20:44
alovea  GOOOOOOOD  發表於 12-12-13 20:38
Jane1983  發揮正能量!  發表於 12-12-13 20:36

我都有2封waiting,1封not accepted.... 黎緊2間都凍過水, 9成9可以close file了. 但我請自己同老公食左餐好, 多謝自己呢幾個月黎既努力.
我地都要俾d掌聲自己...雖然唔夠人爭, 但我地既付出唔俾佢地少.

ohdearcarol 發表於 12-12-13 23:57
我都有2封waiting,1封not accepted.... 黎緊2間都凍過水, 9成9可以close file了. 但我請自己同老公食左餐好 ...
一時失意,吾好氣餒!食餐好幾時都係啱嘅

mama122909 發表於 12-12-13 20:33
雖然都係未有offer,見到另一個post話有啲家長hold成6個offer,都不知說什麼才好,但無得好講,誰叫offer在 ...
唔好理人地有幾多offer. 最緊要俾信心自己小朋友. interview 都睇運氣, 眼緣, 同當日情緒表現. 而家無offer 唔代表小朋友比其他人差.."我發誓要做一個愛他 、欣賞他的媽媽,好好培育他">> 呢樣比任何事更重要. 加油..

考 N 班已經好灰, 剛剛平靜完, 又要面對 K1 的錯敗, 真喺支持唔住, 我都好想靠龍, 但無得靠, 也正因為小朋友分別不太大, 所有收唔收, 好似全部在於父母, 壓力何想以知.

真喺好灰呀!
‹ 上一主題|下一主題