用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖心交表安排唔好...嬲
樓主: littlestar08
go

聖心交表安排唔好...嬲 [複製鏈接]

ha... 聖心係我交咁多間application form 安排最好o既一間...排緊隊有家長義工幫你check 資料.  交form, 俾錢, chop 印, 俾interview 時間全都有專人負責 (好似d工廠咁), 好smooth.

樓主你10點幾到, 其實仲有一大班家長係學校同係停車場等緊交form.

之前已有人講, 佢俾1:30pm o既籌等你可以唔駛on企2粒鐘, 我覺得係抵讚.  

樓主, 身教好重要. 妳咁易嬲, 小心妳小朋友學妳.

作為過氣聖幼家長,每年總看到有人批評學校的報名安排。平心而論,學校已盡可能改善,希望一年比一年好,好似今年可以派籌,不用在街呆等,已經好好啦,學校真係想做啲嘢,令大家冇咁辛苦,希望大家明白。

今年唔夠好,希望下年好D啦!

回覆 57# baby_jkk 的文章

唔會掛,我識人08年l0月嘅表都收咗。

第一日交表,  Jan 7, 11am interview time

樓主只係想"早D"知道籌, 同埋佢要自己接小朋友, 時間上真係 rush.. 不過, 學校要比校車入停車場, 無人在內令小朋友安全更重要.. 所以, 學校做得好.. 只係樓主可能唔明白先會嬲.. 大家也明白下樓主的感受吧~
‹ 上一主題|下一主題