用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 62 & 65 網家長,可否分享派位結果
樓主: BOBO1229
go

62 & 65 網家長,可否分享派位結果 [複製鏈接]

簽名被屏蔽

You mean if i choose 甲3選番荃灣海壩街宫小, they will accept 叩門? If yes, i will 選番荃灣海壩街宫小 for 甲2 or 甲3.

Becasuse some school  , If you 統一派位甲一部分唔選番 the school , they will not accept you 叩門!

原帖由 queeniekwang 於 08-12-18 11:42 發表
甲3, 填這間, 叩門後通知面試並取錄了.:)

簽名被屏蔽

Anyway ! Thanks for your help!

原帖由 queeniekwang 於 08-12-18 11:58 發表
之前派去 choice 4 大同, 一般,
但今年有無改變就不知, 結果大家都不知, 妳自己決定...........

原帖由 棉花糖媽媽 於 08-12-5 09:22 發表
梗係唔得啦~
"仁紀" & "仁立" 放係第一都未必入到呀~
你放第2, 3 位盞side 位~
即如果你一抽唔到"思源", 就跌出3甲, 唔知派去邊~
你應該放d 2線既係第2, 3 位~
如果我係你 (好想入"思源")
我甲部會選
1 - "思源" (s ...

仁立/仁紀即使沒有選過它都可以叩門,因為這兩間學校叩門時沒有要求看統一派位的表格,也不須要叩門信,只收PROFIT.
仁立會見晒所有叩門生.
仁紀要先看PROFIT,只會約見學校認為適合的學生.
最後兩間都只是看小朋友面試的表現.

Thanks for your information!
Is your experience??

原帖由 咩咩豬 於 08-12-18 15:52 發表

仁立/仁紀即使沒有選過它都可以叩門,因為這兩間學校叩門時沒有要求看統一派位的表格,也不須要叩門信,只收PROFIT.
仁立會見晒所有叩門生.
仁紀要先看PROFIT,只會約見學校認為適合的學生.
最後兩間都只是看小朋友面 ...

原帖由 BOBO1229 於 08-12-18 17:00 發表
Thanks for your information!
Is your experience??

YES.兩間都有叩門.

Finally, your Children study which school?

原帖由 咩咩豬 於 08-12-27 22:05 發表

YES.兩間都有叩門.
‹ 上一主題|下一主題