用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港華人基督教聯會真道書院 真道書院家長......
樓主: chisum-ma
go

真道書院家長...... [複製鏈接]

hi kinawg,

我囡囡係FS1E, 好高興認識你
你仔仔是否經已習慣小學生的生活嗎?

原文章由 kinawg 於 07-9-9 02:34 硐表
Hi! everybody!

My son in FS1I, anyone also in FS1I?

嗨,各位!
我的小朋友是FS1-T的CoCo.
各位會每天送小朋友上學嗎?
CoCo媽咪

Dear all,

My girl in FS1R, anyone also in FS1"R"?

Can we share about the "Daily Log"?

Hi!Chisum-ma
SORRY 咁遲覆你。我個仔日日返學都好開心,Daily log內每日的心情都係寫住-HAPPY!每日接佢放學都係身水身汗,都唔知玩咩?佢又好無記性,成日唔記得寫手冊,無寫又當寫左,老師講勿又話唔知唔記得。笑死
你囡囡點架?
我係全職媽咪!你呢?

醒目開學勳章

Hello chisum-ma,

My daughter is also in FS1E.

原文章由 chisum-ma 於 07-9-10 00:48 硐表
hi kinawg,

我囡囡係FS1E, 好高興認識你
你仔仔是否經已習慣小學生的生活嗎?

hi kinawg :

我囡囡都係一樣,everyday 都講好開心,又成日無記性,寫手冊都唔知佢寫乜,比佢笑死(因為佢話跟老師寫,但都唔知老師寫乜)
不過,睇到佢都好開心,自己就放心啲.
但可能番學時間比已往長,依家佢好早就瞓啦!!!
我唔係全職媽咪嚟,我送咗女返學就急急腳要走去返公啦,有時真係好唔捨得

chisum-ma

原文章由 kinawg 於 07-9-14 13:57 硐表
Hi!Chisum-ma
SORRY 咁遲覆你。我個仔日日返學都好開心,Daily log內每日的心情都係寫住-HAPPY!每日接佢放學都係身水身汗,都唔知玩咩?佢又好無記性,成日唔記得寫手冊,無寫又當寫左,老師講勿又話唔知唔記得。笑死
...

[ 本文章最後由 chisum-ma 於 07-9-14 21:57 編輯 ]

hi yeenmama ,

你囡囡都係FSIE,好開心~
我囡囡叫 " gi gi  " 你囡囡呢,佢叫咩名?

原文章由 yeenmama 於 07-9-14 18:15 硐表
Hello chisum-ma,

My daughter is also in FS1E.

[ 本文章最後由 chisum-ma 於 07-9-17 18:26 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題