用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 文理一問
樓主: issac
go

文理一問 [複製鏈接]

Re: 文理一問

我同小小寶寶都幾啱key嘅噃,都係個句「唔報文理係你哋嘅損失」
文理咁多人講,即喺好多人参加喇,呢間泳會一定有佢哋嘅揾食招數才會吸引咁多人参加喇,所以咪咁出名囉,咁出名,貴D都應該嘅,可能参加人數太多,有經驗嘅教練又難以分身,你哋嘅遭遇我深表同情,可能係你唔好彩撞到個冇乜經驗嘅,其實佢哋有好教練,你可繼續報落去,終有一次遇到好嘅,咁咪一天都光晒囉,好教練可遇不可求呀!嗰嗰泳會都話自己好

唔報文理係你哋嘅損失
文理咁多人講,即喺好多人参加喇,呢間泳會一定有佢哋嘅揾食招數才會吸引咁多人参加喇,所以咪咁出名囉,咁出名,貴D都應該嘅,可能参加人數太多,有經驗嘅教練又難以分身,你哋嘅遭遇我深表同情,可能係你唔好彩撞到個冇乜經驗嘅,其實佢哋有好教練,你可繼續報落去,終有一次遇到好嘅,咁咪一天都光晒囉,好教練可遇不可求呀!嗰嗰泳會都話自己好

小小寶寶,

sorry 我是沒有惡意既, 請你亦不要介意我地咁多位媽媽講既野......

其實都很羨慕你無不愉快既經歷, 你有美好既經歷係因為多得鬍鬚叔叔 (楊生總監)出面以殷勤既態度對待, 但我地咁多媽媽都比佢呃過, 我本黎真係都吾想留post, 但實在睇吾過眼....

總之清者自清, 不用多於自我推薦或 hardsell...

公道自在人心.....人在做, 天在看..
我相信有天理恩果報應

出面大把泳會好過呢間野, 總之另外既post 既果個staff 講既我都曾經不幸地經歷過.........
仲有佢地位股東李小姐(即係成日打比你地聯絡既人, 亦係staff 講既"一位"員工, 我亦相信而家係bk 解話既亦係佢本人) 真係死都可以比佢嗌番生.....

janhoo818,

吾好再好以隻狗咁四圍吠, 人地既post 你都走去攪,
及早回頭是岸, 我地呢班bk 媽媽吾係傻既,
我地個個有眼睇, 吾好再係度講人地既野,
我吾係話邊個泳會好/吾好, 做人吾可以咁樣,
你有時間不如檢討下自己做生意既手法...

(消費者委員會 TEL: 2856 8591)

唔報文理係你哋嘅損失
你哋嘅遭遇我深表同情,可能係你唔好彩撞到個冇乜經驗嘅,其實佢哋有好教練,你可繼續報落去,一年唔得咪第二年囉,第二年唔得咪等第三年囉...,終有一次遇到好嘅,咁咪一天都光晒囉,好教練可遇不可求呀!嗰嗰泳會都話自己好

介紹你認識一位很聰明的網友tommythumb瑪瑙級國民,他知道我在說什麽,「小小寶寶」和「王國長老」你不覺得有疑點嗎?

shueyl 寫道:
janhoo818,

吾好再好以隻狗咁四圍吠, 人地既post 你都走去攪,
及早回頭是岸, 我地呢班bk 媽媽吾係傻既,
我地個個有眼睇, 吾好再係度講人地既野,
我吾係話邊個泳會好/吾好, 做人吾可以咁樣,
你有時間不如檢討下自己做生意既手法...

(消費者委員會 TEL: 2856 8591)

小小寶寶

係呀! 個個係我囡囡, 你朋友覆左你, 你就回應我啦, thanks!

等到時多個胖交流吓.   

[quote]
janhoo818 寫道:
介紹你認識一位很聰明的網友tommythumb瑪瑙級國民,他知道我在說什

shueyl,
我無介意過咁多位講既說話
始終大家經歷唔同
你遇過d咁既事
都真係值得同情

無錯,人在做,天在看,我也無謂多言了。反正我小朋友堂也上完了,對嗎?

補充一句,並不包括一些危言聳聽的小人。
小小寶寶 寫道:
shueyl,
始終大家經歷唔同
你遇過d咁既事
都真係值得同情

無錯,人在做,天在看,我也無謂多言了。反正我小朋友堂也上完了,對嗎?

我只是一個非常小...小...小...的小人物,我當然是小人。不似得你是文X的大人物,我沒有說錯吧!希望你不要在這裏裝神弄鬼,又耍手段騙人!

小小寶寶 寫道:
補充一句,並不包括一些危言聳聽的小人。[quote]
小小寶寶 寫道:
shueyl,
始終大家經歷唔同
你遇過d咁既事
都真係值得同情

[/quote]

呢間嘢勁搵笨,我識D親烕朋友甚至街坊都去過這間文理學過游泳無個讚!只有彈!

第一次聽有人讚佢!世界變!

maomaochan 寫道:
呢間嘢勁搵笨,我識D親烕朋友甚至街坊都去過這間文理學過游泳無個讚!只有彈!

前言:唔報文理係你

我係讚「胡蘇篤篤」好叻!識得捉人心理同好識宣傳,心理-「貴」就一定好,至少唔會差得去邊!宣傳-「包教曉」這句口號,很動聽,很好聽,係咪?係-你咪中招囉!

maomaochan 寫道:

我都聽我仔仔教練講過 "文x" 同 "x丹x" 都係靠廣告宣傳的,
有實力既教練少之又少.....學完既唔係驚水就係亂咁游....
"文x"我就未見過啦,但"x丹x"我就聽過
linlin~~~快高長 哈哈哈

想問更多有關文理嘅嘢,不如抄低下列網址並到此一遊,你會有更多意想不到的答案
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=888531&forum=5&0

‹ 上一主題|下一主題