用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集五) ...
樓主: Huisys
go

2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集五) [複製鏈接]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集五)

Hi, all mama,

我要住新屋,我
gif[/img][img align=left]_455.gif[/img]

Re: 2006年9月入讀KTS 小一ge家長入黎傾(續集五)

NichoB

本來唔想答咀, 但实在覺得你嘅公仔好有問題, 你是否選錯了???? 如果跌嘅及成口血嗰個係你的兒女, 你仲笑唔笑得出呢???

KTS big big mami 不喜歡同人家比較, 你喜歡的話...pls go ahead!!!

sorry, no idea we can offer to you!!!!

NichoB 寫道:
尋日阿仔響學校跌親, 成隻牙甩左   

IS THE SCHOOL CAMPUS VERY BIG!!!
We got the acceptance letter,  SFA  VS  KTS.
Whay your idea???

osmm,

收到你的email了

嘩 , 無上來兩曰,個竇都都搬   埋,証明我哋Big Big Mami Club D 媽咪好勤力。

我都報名先,其實當天是阿囝的生日,有嗊多同学仔同佢一起渡過,佢一定開心死。  

all mami, hhkk,

一個好消息, 一個壞消息,

講好先, 男傭加多一個on 20/12:-

我又報名先
X'mas BBQ -時間: 20/12 15:00 - 18:00

nice1314 ~ 1 Adult and 2 kids
cheungmp ~ 2 Adult and 1 kid
heiheikeikei~1 Adult and 2 kid
Leona~1 Adult and 1 kid
rowenaanson- 2 Adult and 1 kids
Huisys - 1 Adult and 1 kid
CyrusMom - 1 Adult and 1 kid
洋子-------1 Adult and 1 kid
rubyngan - 1 Adult and 1 kid
美菜子--- 2 Adult and 1 kid ( 1 is 男傭  

壞嘅消息係...

亞仔個鼻窿ヌ塞塞地, 可能凍咗関係, 今日下午去買條白色頸巾給他, 很軟滑, 不"吉"肉, 很正.         

sw,

你個囝點呀? 真係要細心留意一下佢的行路姿勢是否正確?

再加番個名先。

maychoi 寫道:
all mami, hhkk,

一個好消息, 一個壞消息,

我又報名先
X'mas BBQ -時間: 20/12 15:00 - 18:00

nice1314 ~ 1 Adult and 2 kids
cheungmp ~ 2 Adult and 1 kid
heiheikeikei~1 Adult and 2 kid
Leona~1 Adult and 1 kid
rowenaanson- 2 Adult and 1 kids
Huisys - 1 Adult and 1 kid
CyrusMom - 1 Adult and 1 kid
洋子-------1 Adult and 1 kid
rubyngan - 1 Adult and 1 kid
tungtungmama - 1 Adult and 1 kid
美菜子--- 2 Adult and 1 kid ( 1 is 男傭  

壞嘅消息係...

亞仔個鼻窿ヌ塞塞地, 可能凍咗関係, 今日下午去買條白色頸巾給他, 很軟滑, 不"吉"肉, 很正.         

mc,

說得好,正義。獎你3個kiss。

[quote]
maychoi 寫道:
NichoB

本來唔想答咀, 但实在覺得你嘅公仔好有問題, 你是否選錯了???? 如果跌嘅及成口血嗰個係你的兒女, 你仲笑唔笑得出呢???

KTS big big mami 不喜歡同人家比較, 你喜歡的話...pls go ahead!!!

sorry, no idea we can offer to you!!!!

mc,
我覺得你真係正義嘅化身
真係忍唔住要比個"心"你

[quote]
maychoi 寫道:
NichoB

mc,

你嘅闊太生活過完未?好令人羨慕。

yeah!!      有3個啦....幾驚得2個男人係度談情   

[quote]
maychoi 寫道:

ttmm,
不如訂個生日蛋糕

tungtung-mama 寫道:

我都報名先,其實當天是阿囝的生日,有嗊多同学仔同佢一起渡過,佢一定開心死。  

mp,
真是很耐冇同你chat 啦,好開心係度見到你。

不用麻煩了,BBQ應該有很多野食

mp,

其實仲有件開心事,阿囡等一次考綱琴,本來我都冇乜期望,點知給她取了個distinction,而且其中一part 仲取了個滿分,安樂哂。

ttmm,

我真係唔係咩闊太, 係辛苦命就真, 嗰個冇返工的日子, 仲要落埋雨, 真係喺屋企...吟詩, 多謝関心, 我已經返番工了.
不過hs & hhkk 給我改嘅名----->美菜子, 又真係好好聽, 就改此網名

[size=x-large]宣布: maychoi 改名為美菜子

ha....ha....ha....

ttmm,

你女女真叻, 我很羨慕彈琴叻嘅人, 好好栽培她呀! congratulation

你唔好讚我啦, 只是太過份----> 頂唔順先出声啫.

sw,

呀,忘記問候碩仔点, 我仔都有同我講話你仔脫牙及牙血, 我仲以為是換牙tim, 如果成日咁, 係因為地面不平當然最好, 否則做个body check e.g. X-ray brain, both feet etc, touch wood....病向淺中医. 我仔嘅鼻竇炎, 可能是我之前放了輕心所至.

mc,

你嘅闊太生活過完未?好令人羨慕。

all mami,

点樣改網名呀????教下我呀, tks a lot.....

mp,

找多個男人, 可以開一枱

9s

我地駛唔駛幫手買BBQ食物, 飲品, x'mas party 後一斉去吧?

mc,

其實有冇去睇鼻專科呀?希望仔仔快D好番啦!
maychoi 寫道:

壞嘅消息係...

Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

ttmm,
恭喜 ! 恭喜 !你女女真叻,    Auntie醒既 *3*   
mp,

其實仲有件開心事,阿囡等一次考綱琴,本來我都冇乜期望,點知給她取了個distinction,而且其中一part 仲取了個滿分,安樂哂。
Friends are the sunshisne of my life~~

Thanks for brightening my world with
the warmth of your friendship !!

美菜子個名又真係幾好聽喎。不過我都唔識點改個網名,真係請教下高人啦。
‹ 上一主題|下一主題