用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 賺 600 萬 不 如 一 個 名 校 學 額?
樓主: mission
go

賺 600 萬 不 如 一 個 名 校 學 額? [複製鏈接]

Re: 賺 600 萬 不 如 一 個 名 校 學 額?

早:
不如叫佢自己起學校,有600萬 捐出黎叫學校改佢想學校名!!! 味得囉 !!!!!!!!

funnybb is correct as having checked on the net, the area of Net 41 includes Kowloon Tong, Beacon Hill Road, Broadcast Road, Kowloon City and Mei Tung Estate.

I made the mistake concerning Beacon Heights which is within Shum Shui Po net.

d人真係有錢

如果叫佢攞600萬出黎換個學位, 你估佢制唔制? 所以根本就係兩回事, 此君攞出黎講, 純係晒姐...

平日晒得多....敝...今云燶左...!

醒目開學勳章

Smiile

請問你知唔知佢個女會讀邊間私校?

Thanks

Smiile 寫道:
我諗佢以為自己個女入梗 !

[quote]
andrewmummy 寫道:
[quote]
hoganmama 寫道:
she is my friend ar

佢有報到私校gar! 不過佢個女派唔到maryknoll, 我都有d心涼, 因為佢好鬼扮野!!! :tongue:

[/quote][/quote]

EmilyBB,

我知我知! 佢報左宣道!

hoganmama
EmilyBB 寫道:
Smiile

請問你知唔知佢個女會讀邊間私校?

Thanks

[quote]
Smiile 寫道:
我諗佢以為自己個女入梗 !

[quote]
andrewmummy 寫道:
[quote]
hoganmama 寫道:
she is my friend ar

佢有報到私校gar! 不過佢個女派唔到maryknoll, 我都有d心涼, 因為佢好鬼扮野!!! :tongue:

[/quote][/quote][/quote]

‹ 上一主題|下一主題