用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 荃灣卓瑩畫室--有無人試過?
樓主: CSW
go

荃灣卓瑩畫室--有無人試過? [複製鏈接]

醒目開學勳章

Re: 荃灣卓瑩畫室--有無人試過?

我個女係卓瑩, 學左差唔多半年 , 畫室好細, 無間格, 但有幾個小miss , 都好有心機教, 我而家比個女上畫班, 因為係個女自己話要學畫畫, 開頭以為佢學唔到野, 剩係識油顏色

到而家差唔多上左半年 , 終於見到有成績 ...

前幾日收到老師比番個女係學校既評語報告, 話我個女係畫畫方面比起其他同學仔畫得緻細 , 例如叫佢畫雞旦, 佢會係雞旦入面畫一隻小雞, 有爪, 有咀, 有小pat pat , 好立體, 我先知原來個女係學到野 , 都ok 架

我仔仔都係卓盈學了兩個月, 我都覺得卓盈地方係細d, 不過老師好可以搭夠, 而且我的小朋友學完真係可以番屋企畫番出來, 而且價錢經濟

你們都係那麼話,本來我都不是那麼懂廣告彩的調色,不過
現在懂了,還常常貼堂呢!我的妹妹也是在"卓瑩"學畫畫,
佢真o係畫畫進步左,佢班主任都話佢比其他小朋友畫D畫
漂亮D,那時真的很開心呀。

其實沒有分什麼年齡都可以學,有成人國畫、樹枝黏土........不用擔心!
fc13 寫道:
為甚麼大女不適合在卓瑩學?他們的課程很細路嗎?請問你的女兒幾多歲?我個女六歲適合嗎?可以學到幾多歲?謝謝!

珠心算

小兒現在2歲8個月, 請問卓瑩畫室有無d咁細年紀既班呀?  可否告知電話.  謝謝.
My Little Prince, Naoki Kam - 諱諾BB.   

唔覺唔覺我仔仔都學了八個月喇, 卓盈現在搬了新office, 大了好多

Where is 卓瑩畫室?

有無人試過?

then so what?這樣並不代表你所講o既兩間係會由小朋友自己去構思pictures!
‹ 上一主題|下一主題