用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 今星期日始亞視做(走訪唔同學校的節目) ...
樓主: soong
go

今星期日始亞視做(走訪唔同學校的節目) [複製鏈接]

Re: 今星期日始亞視做<<教學新思維>>(走訪唔同學校的節目)

值得一看

Re: 今星期日始亞視做<<教學新思維>>(走訪唔同學校的節目)

ayer 寫道:
第一册没讲什么,不看也没有值得后悔的!内容很空洞.

絕對贊同
希望下一集會有d野睇啦
唔好好似第一集咁, 淨係得個讚字, 完全無講應該點樣做

BT &shy;要唔要 ?

goat 寫道:
[quote]
ayer 寫道:

絕對贊同
希望下一集會有d野睇啦
唔好好似第一集咁, 淨係得個讚字, 完全無講應該點樣做[/quote]

我覺得佢地好官腔, 幫政府賣廣告.  講就講到好好, 好ideal! 不過..... 我睇左半集就冇再睇喇.  我覺得睇新聞透視仲好過! 起碼講既野中肯d.

個個受訪者都大讚「教改」好野,好明顯係正苦比錢做騷!        

HaoHao de Baba ... 皓 皓 的 爸 爸 ---------

Teresa 寫道:
[quote]
goat 寫道:
[quote]
ayer 寫道:

絕對贊同
希望下一集會有d野睇啦
唔好好似第一集咁, 淨係得個讚字, 完全無講應該點樣做[/quote]

我覺得佢地好官腔, 幫政府賣廣告.  講就講到好好, 好ideal! 不過..... 我睇左半集就冇再睇喇.  我覺得睇新聞透視仲好過! 起碼講既野中肯d.[/quote]

Teresa,

乜比你先過我踩個騷添。

HaoHao de Baba ... 皓 皓 的 爸 爸 ---------

開始無幾耐我就懷疑自己報錯料.... 希望第二集即刻入"戲肉"啦     

內容令人失望!
死擦鞋,

我睇左一半頂唔順轉台
希望下集好睇些!
[img]http://www.fopix.net/d/1156209-2/P1011006.JPG[img]

我以為樓盤廣告。

特別是一女校長,從頭到尾都堆起幼兒園教師式之微笑,甜到溜,甜得來带小小白痴,我睇半小時己頂唔順。

goat 寫道:
[quote]
ayer 寫道:

絕對贊同
希望下一集會有d野睇啦

只看到教改二字,無實質內容! 希望只是開場白。

覺得好似是 emb 賣廣告 , 唔似一般專輯有正反意見 .
內容乏善可陳............

bowling 68>>
睇怕不用 BT .............

我都覺得失望, 都冇咩講得到。希望下一隻會好 d 啦!!

Agreed.  Just advertising.....time wasting.....

‹ 上一主題|下一主題