用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 青衣學之園揮手區
樓主: DevilPig
go

青衣學之園揮手區 [複製鏈接]

回覆:青衣學之園揮手區

Hi, 各位留左 email address 比我既,我已 add 左大家,如果唔見我拉你入facebook  group , 請叫一叫我

Jetta: 我不打算讓小朋友坐校車,我應該會盡量自己揸車送佢返學。你也住屯門嗎?

Devil pig: 我電郵[email protected],麻煩你add我,thanks !

回覆:青衣學之園揮手區

我已經 add 左大家啦,想加入既請揮揮手

Live in Ma Wan, my daughter will study pm class. Nice to meet you all. :)

Hi Kerrihung,
Nice to meet you:)
你加入我們的facebook group嗎? 你可以比你個email address我, 我加你入去.

引用:Live+in+Ma+Wan,+my+daughter+will+study+p

原帖由 kerrihung 於 13-06-11 發表
Live in Ma Wan, my daughter will study pm class. Nice to meet you all. :)
應該加左你入個 group la, welcome

回復 DevilPig 的帖子

[email protected]
pls add me ar^^ many thanks
my fb name : Suet Ho

回復 Ice6 的帖子

If can't add me, may be I go to find you, you give me your email address^^

引用:大家可以+pm+你地+facebook+email+address+

原帖由 DevilPig 於 13-05-06 發表
大家可以 pm 你地 facebook email address 比我,等我拉你地入去
Hi . Pls add me in the gp. My e-mail address is [email protected], 我最後決定選LH. 放棄KM, 我個囡糸am offer, 但打算寫信轉pm, 因K1想繼續讀pm, 可讀英普班!!

Gotgot, welcome.

引用:Quote:原帖由+DevilPig+於+13-05-06+發表大

原帖由 gotgot 於 13-06-20 發表
Hi . Pls add me in the gp. My e-mail address is [email protected], 我最後決定選LH. 放棄K ...
我以為你決定 KM gei, 點解突然有 lee 個決定?

Gotgot: 妳可以打去學校問下k班轉下午大機會嗎?如無問題就可以下年才轉

引用:Gotgot,+welcome.

原帖由 20101028 於 13-06-20 發表
Gotgot, welcome.
Thanks ar~我都住深井!

引用:Quote:原帖由+gotgot+於+13-06-20+發表Hi+.

原帖由 DevilPig 於 13-06-20 發表
我以為你決定 KM gei, 點解突然有 lee 個決定?
其實一直都決定唔到,覺得學術上,語言環境等都差唔多,後來知道LH可以轉下午班,同埋學校透明度高,壓力亦無甘大,青衣又近屋企d,所以選LH,因為KM呢個星期要交大訂,所以迫使我要下決定!!

引用:Gotgot:+妳可以打去學校問下k班轉下午大機

原帖由 lulu1010 於 13-06-20 發表
Gotgot: 妳可以打去學校問下k班轉下午大機會嗎?如無問題就可以下年才轉
有問過了,話到時比較難轉,同埋返下午,預備出門時間充足些!!所以都系𨍭下午好些!

引用:Quote:原帖由+lulu1010+於+13-06-20+發表Go

原帖由 gotgot 於 13-06-21 發表
有問過了,話到時比較難轉,同埋返下午,預備出門時間充足些!!所以都系𨍭下午好些!

...
其實有好多人想轉上午呢!

Hi Gotgot,
你都係住深井? 連你在內一共有4個住深井, 我係pm class, 你會自己送定坐校車? 你轉pm應該無問題啦, 因為有一部份人都想轉去am, haha:)
Christy

引用:Quote:原帖由+gotgot+於+13-06-21+發表有問

原帖由 DevilPig 於 13-06-21 發表
其實有好多人想轉上午呢!
係啊,學校都系甘回覆我,好多人等緊轉上午班!!

引用:Hi+Gotgot,+你都係住深井?+連你在內一共有4

原帖由 20101028 於 13-06-21 發表
Hi Gotgot,
你都係住深井? 連你在內一共有4個住深井, 我係pm class, 你會自己送定坐校車? 你轉pm應該無問 ...
我會比阿囡坐校車呀,你地呢?

回覆:gotgot 的帖子

Hi, 返下晝我自己送,我係fb揾吾到你,要等devilpig加你入group!

‹ 上一主題|下一主題