用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 金巴倫英文幼稚園2012-2013年K1面試結果- 大家分享下啦! ...
樓主: youwant888
go

金巴倫英文幼稚園2012-2013年K1面試結果- 大家分享下啦! [複製鏈接]

收 左, 不過我吾交留位費, 因我已交左一間.

我都收左AM, 星期五要交留位費, 好急

我個仔係0910的,收咗上午﹗無唱歌﹗
0910我識的都有8個收咗喎﹗全部都上午喎﹗

我都收到SJC同SN收阿囡,啱啱今日先寄咗留位費去SJC. 究竟SJC好D定SN好D?

我個0911,收左PM;朋友個個又係0911,都係收左PM。我想知點樣先入到AM﹖

我上年啟思及SN都有收,因為想做back up,後來SN分幾段收費,先要俾註冊費,隔一段時間再俾什費及校服費(大訂),後尾有間心儀嘅收咗就冇讀,但可以攞返部分費用都冇咁傷!

醒目開學勳章

可能唔同老師考唔同野。。
我地星期6先要交留位費

my son got an offer in AM session too ! he was born in aug09 !

my son did not need to sing song in the interview , just asked him about some animals, fruits, colour, playing blocks...

he did all n almost answered all questions~

0908 B, AM OFFER
and I got YORK AM OFFER, which one is better?

i also got am offer...my son is apr2009

0911, 收咗pm, 不過唔會交錢, 因為有另一間收咗

好﹗等我統計吓先﹗

AM offer:
youwant888 - 細b, 10月尾
wincat - 0907
Frozen - 0912
soscho - ?
hangyodon - 0910
cain8l - 0908
iambluecat - ?
fatty64 - 0908
edithlee - 0908
cchhnn - 0904
天使南 - 0905
pwhi - 0912
adaho43 - 0910
MinCooperS - 0910
Other 0910: 12

PM Offer:
giantkid - 0911
friend of giantkid - 0911
hobby - 0911

唔知你地係AM定PM呢?
甄叮噹 - 0912
3pigmama - ?

我個女係0912 收咗 AM OFFER. 佢無做晒所有指示,個老師問佢叫咩名佢都無講,有d顏色都答錯,我都以為實無行

回復 54# pwhi 的帖子

我個女答啱晒所有問題, 重係中文問用中文答, 英文問用英文答, 收左am!

識幾個家長, 有d既小朋友一句都冇答, 有d甚至離開座位, 都收晒am!

所以, 佢收生標準, 好難估!

回復 2# pwhi 的帖子

可能囡囡夠SMART

回復 2# adaho43 的帖子

答唔到都收,其實唔奇怪,因為佢地標準唔係答啱晒先收,而係睇吓小朋友發展進度,有無同人眼神接觸,有無禮貌.所以,應該係作整體觀察.
呢D係舊年我大囡IN完時,果老師即場咁講既.當時我大囡所有TASKS都做到,咁講我几驚係暗示唔收...最尾都收左AM!
今年細囡考,問既野少過舊年大囡好多,但細囡全部答晒,做啱晒,無叫唱歌.
年尾B,收AM.反而想讀PM喎!唔知有無得轉呢?

sysy474  Thanks  發表於 12-10-5 02:43
sysy474  今解你會令願PM 既 ? 你大女讀得開心嗎?
Still in SN ?  發表於 12-10-5 02:43

回復 57# littlecook 的帖子

我相信要轉PM一定無問題﹗
你大女讀得開心嗎?
一年要交幾多雜費?

讀得好開心...不過佢最終唔係讀呢間呢!

原帖由 MiniCooperS 於 11-10-26 02:00 發表
我相信要轉PM一定無問題﹗
你大女讀得開心嗎?
一年要交幾多雜費?

I think most child got offers from this kg.  So far I did not hear anyone got reject letter.
‹ 上一主題|下一主題