用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生面試安排
樓主: fatkk
go

民生面試安排 [複製鏈接]

有同感!所以大家都要為兒女讀書架事而憂心!

原文章由 LiBoBo 於 07-11-25 13:41 硐表

多謝妳.

無辦法啦, 係可以安心放下小b 時,(工人照顧住)  我都想陪亞大去 interview .. 因為上個星期六我剛出院, 真係無能為力底下,得 daddy 陪佢去, 聽daddy返來個 feedback 就表現唔多好囉

我唔想想因為我無陪 ...

原文章由 honeybma 於 07-11-25 04:48 硐表
我同囝囝10:00面試,係101班房,in我個老師gi都唔笑! in我囝囝果個好少少啦!但我完全聽唔到老師問囝囝乜野喎?仲以為只係in父母添! 只見in我囝囝果位老師埋頭苦幹係D文件到寫嘢,我仲以為佢只係觀察我囝囝玩玩具時的表現 ...

係呀, 見我個老師又係好嚴肅果隻(204室), 等就1個鐘, in就1分鐘~ 同埋佢地好似好趕咁, 個老師只係問我:
1) 平時邊個湊小朋友
2) 有無交問卷
3) 你認為什麼是對小朋友的成長最重要?

我諗佢地一日要in咁多人, interview時都好難深入了解, 所以張問卷都幾重要...
但整體個感覺都係麻麻地. 收先再算.

oic!

原文章由 jasonjodie 於 07-11-25 22:23 硐表
其實係沒有意思的,上一年都有呢個topic,最後大家都証實左只係一個tick號及見小朋友個位老師既簡單簽名吧!
好似話係因為唔想d家長過一排返多o黎一次話自己未interview既啫,只係肯定你已經interview過。 ...

哈哈!我同你一樣諗法,收咗先算!

原文章由 YNBB 於 07-11-26 09:55 硐表

係呀, 見我個老師又係好嚴肅果隻(204室), 等就1個鐘, in就1分鐘~ 同埋佢地好似好趕咁, 個老師只係問我:
1) 平時邊個湊小朋友
2) 有無交問卷
3) 你認為什麼是對小朋友的成長最重要?

我諗佢地一日要in咁多人, inter ...

Any one know how many applicants in this time??  My no. is 746.  

Thanks
Anakin - Born on Apr-8,05, weight 3.78Kg
‹ 上一主題|下一主題