用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 仔仔讀緊st. cat 今年9月升k2, 有d擔心
樓主: eileenycm
go

仔仔讀緊st. cat 今年9月升k2, 有d擔心 [複製鏈接]

87423A,

可否講多d 我都想知 ??

原文章由 87423A 於 07-8-26 17:12 硐表

重有好多嘢並唔係你地想像中咁好o架...........

原文章由 mmak 於 07-8-26 17:56 硐表
87423A,

可否講多d 我都想知 ??

I also want to know more about SC??:-| :-| :-|

原文章由 beautykong 於 07-8-28 22:57 硐表

I also want to know more about SC??:-| :-| :-|

其實佢都算係一所好的學校,不過又未至於好似一般人心目中至高無上,必入名校,讀完後英文LUCK LUCK聲,有教無類,老師愛心爆棚............

原文章由 87423A 於 07-8-26 17:12 硐表

重有好多嘢並唔係你地想像中咁好o架...........

例如呢?

原文章由 NatalieMaMa 於 07-10-26 00:27 硐表

例如呢?

有D家長成身名牌,但個囝囝好鬼洩都唔教, 只係褂住去同其它家長八...

我囝囝Lower 班主任(Ms.Li) 旅行時同我地講唔like小朋友, like狗仔多D , 我心諗你去做寵物店la. 唔好教書law!!! 我囝囝對佢冇乜印象, 所以佢好鬼失敗:tongue:

回覆 #23 87423A 的文章

I went there to have interview last Friday... 完全感受唔到佢d老師係 "愛心爆棚" wor...
相比之下去York interview 時個老師真係親切 & 好笑容.

St. Cathrine

How about home work ? How is the qty of the homework >
Ewong
‹ 上一主題|下一主題