用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小一結果-衰左既過黎吹下水啦(放鬆下) ...
樓主: iloveyoub4
go

小一結果-衰左既過黎吹下水啦(放鬆下) [複製鏈接]

Re: 小一結果-衰左既過黎吹下水啦(放鬆下)

我都係咁話, 一早預左無機, 根本無上心幾時放榜.....   

報到....我岩岩先訓醒, 仲要係比個alarm 嘈醒,
算啦...

ME TOO , 得15分都預左冇啦 !

~~kitty~~

我都想知啊,係o米應該等1月大抽獎,定e+去搵學校呢
??

~~kitty~~ 寫道:
咁家下衰左係咪要等下一轉填表再揀過呀?
定自己"仆"去間學校報名呀?
下次係咪只可以揀一間呀?

我都係呀,有D唔開心!原本希望有幸運降臨,但結果......,下次大抽獎,唔知點 :cry:

個心好徬徨呀~~

bebe1217

我訓到7點幾就起左身跟日開機啦

bebe1217 寫道:
報到....我岩岩先訓醒, 仲要係比個alarm 嘈醒,
算啦...

jose

我就唔敢諗有幸運降臨啦..............唉

jose 寫道:
我都係呀,有D唔開心!原本希望有幸運降臨,但結果......,下次大抽獎,唔知點 :cry:

嗚~嗚~~~~~~

真係........唉........又要等.......先最衰
唔得早D知丫麻........仲要等到出年6月.....乜鬼野政府嚟嫁
                           哈哈.....舒服曬

yinmandy

hehe比你笑死呀

[quote]
yinmandy 寫道:
真係........唉........又要等.......先最衰
唔得早D知丫麻........仲要等到出年6月.....乜鬼野政府

嗚...嗚...嗚...

衰左啦, 我同阿囡報屯門鄭任安千禧, 都知多人爭架啦, 阿囡只得基本果15分, 都知機會微架啦. (睇過佢Total只係收左86人, 連後補!)
唯有寄望大抽奬啦, 不過又要煩點樣填表啦...

大家要放鬆心情, 繼續努力呀!!!

等我幫自己同各位家長打打氣先啦!      

ps. 剛剛收到朋友來電, 佢個囝囝得左呀, 恭喜晒!

hfso

一齊打氣啦     

唉....15分既媽咪真係難攪呀,第1個細路無經驗[size=large]仲要無分tim   

等了又等先激c人[quote]
iloveyoub4 寫道:
yinmandy

hehe比你笑死呀

[quote]
yinmandy 寫道:
唔得早D知丫麻........仲要等到出年6月.....乜鬼野政府

死人政府, 攪d咩計分制, 去死啦

P.S. 得果15分, 預左冇
[img align=left]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;117/st/20010806/n/Nok+Tung/dt/12/k/ae0c/age.png[/img]

我又報到!都預左啦,不過見到個公佈先至死心之嘛 ,而家可以做既就係等大抽獎,希望在明天   希望各位明年6月又上黎報喜啦

Hello all mum,good morning,

15marks - St. Mary  衰左  .......預左
好彩巳有一間私校在手,如果唔係......
但有個同學仔 20marks ok左.......       :  

唔~~~~~~~~~~~~~得呀
今次唔得,下次實得
等..................................等
等..................................等

~~kitty~~ 寫道:
個心好徬徨呀~~

me too......

真係唔明父母是舊生可以有分, 已經係n年前的事, 跟現在子女就讀該校毫無關係, 不知原因何在, 香港的教育制度一塌糊塗   

Alen 寫道:
死人政府, 攪d咩計分制, 去死啦

P.S. 得果15分, 預左冇
‹ 上一主題|下一主題