用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 統計一下每間學校收表情況
樓主: sandylaw
go

統計一下每間學校收表情況 [複製鏈接]

Re: 統計一下每間學校收表情況

有架我地果d個個都有寫,係寫o係張表既右下角既,我諗係方便家長打電話去學校問野既時候易找file呱,因為你打去教統局問野係要講左上角”好長果個number”
而你打去問學校野既時間如果要講左上角”好長果個統一派位number”佢有排搵啦

ETC

學校登記時另加編號 001,002,003如此類推...,如你係編上003,咁你打電話去學生問野時只需講編號003,咁佢地就可以好快搵到你個file呱
(因為統一派位number係無次序的,如學校收左500份表佢地好難搵)

sandylaw

一齊+油啦   

醒目開學勳章

.............  There is no reference number inserted by the school in my application form...........

路縱崎嶇......仍幸有你......風雨同路 !!

我都冇架
不過學校張阿女個名寫左係另外一張編左no.的list上面,
其實每間學校都唔同架,唔駛擔心

agree每間學校做法唔同,你學校張阿女個名寫左係另外一張編左no.的list上面,我諗一樣睇到你幾時及第幾個去交表    ,我個人因為第1,2輪巳打定輸數所以今日一早去排隊,”希望”第3輪叩門時可以加dd誠意分囉   

醒目開學勳章

Thank you, Sandylaw.

咁都定D.  不過我得15分,都係無望,等大抽獎啦^^"
    抽唔到就要叩門   

路縱崎嶇......仍幸有你......風雨同路 !!

net48家長,

頭先3:55去德田李兆強交表, 我係no.945, 突然成個人好down, 好多人爭, 好驚2nd round派唔到

hoganmama

hi,hoganmama

又見到你啦 我就今朝9:05交左表去德田李兆強,我係no.701,我今朝係第3個排隊既,不過都無用啦得果15分 第1輪一定唔得

我會明天去交表,有20分希望11月20日有好結果。

我今天下午1點去油塘基顯交表.
第102個

頭先3:55去德田李兆強交表, 我係no.945, 突然成個人好down, 好多人爭, 好驚2nd round派唔到   

要驚都一齊驚啦,我得15分o米重驚    ,你係no945咁係唔係左手邊5號櫃台呀?如果係即係9號員工第45個囉,咁我即係7號員工第1個呱(我估)

我想問今日有冇學校收 Portfolio??? 係咪津校一定唔收??

灣仔聖方濟各講明唔收portfolio, 就算帶埋都唔要, 寄都係唔會要, 佢地話只計分. 間學校嘅收表時間係10-11:30 & 2-3:30
我今朝第三個到.

超級版主

農圃道官小,下午2:45 第74個。

心汶媽媽

我見到no.945已經成個人down晒la, 無為意佢係幾多號"木台" wor, mud d no.嚇鬼gar?! 我以為有成9百幾個人apply添呀, 比佢嚇鬼死!!!

我都係得15分, 祝大家好運!

hoganmama

我今日九點唔夠去到(九點先開始收), 排14

我幫亞仔報屯官

有20分

希望11月20日會係好消息, 我唔想等攪珠呀!!!!!

祝大家好運!!!!

我想問學校填6個位既SCHOOL NUMBER
後3個數目字會5會係APPLLY NO 呀    

召藥師 寫道:
農圃道官小,下午2:45 第74個。

我係上午10點幾去, no.45

2007p1 寫道:
我想問今日有冇學校收 Portfolio??? 係咪津校一定唔收??

津校係唔會收profile架

栗子媽媽 寫道:
我想問學校填6個位既SCHOOL NUMBER
後3個數目字會5會係APPLLY NO 呀    
我都想知
‹ 上一主題|下一主題