用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 TomLee & 柏斯琴行 music course
樓主: maria_lai
go

TomLee & 柏斯琴行 music course [複製鏈接]

Re: TomLee & 柏斯琴行 music course

在柏斯學鋼琴1:1, 每堂學費幾錢?

Re: TomLee & 柏斯琴行 music course

首先sorry 先...因為我吾知e 個咁耐既post 有人搵我   

我仔係黃埔centre 讀架, 老師係ms. cindy cheung, 佢係果樹教左好耐, 出名好好架....
lwsdebbie 寫道:
bebe1217:

你好, 我想問你讀果間在那裡? 老師叫什麼名?我有興趣請pm我, thx.

lwsdebbie

dorame

我個仔果班學1:1 都只係有2-3人學到而家咋, 因為學琴真係好需要耐性同小朋友一定要練琴, 無時間同吾練琴不如吾好學, 因為真係幾辛苦下架(因為我本身吾識彈琴架  :cry: ), 如果你小朋友係好有音樂細胞既話可直接上 1:1, 如果吾係不如比佢上下音樂班先, 睇定d 先再決定, 因為上上下, 你亦可以問下老師關於你小朋友既進度及意見, 只有老師先最清楚你小朋友既進度架....

我仔而家上左1:1已經有一年, 佢已經係上年12月考左初級trinity 既鋼琴試, 亦攞左distinction, 考試其實只係想為升小一鋪路, 同比仔仔見識下(但老師真係幫左仔仔好多, 而為左考試真係花左好多心機及時間).而家我仔已經無係柏斯學琴, 轉左由ms 上門教琴, 有咩可以再pm 我.....希望各位都順利, 成功....

初級 1:1 30mins $120
carmen.tam 寫道:
在柏斯學鋼琴1:1, 每堂學費幾錢?

bebe1217,
thanks a lot. you are so helpful.
‹ 上一主題|下一主題