用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 小朋有小一仲未有學校收, 掂算?
樓主: babysharen
go

小朋有小一仲未有學校收, 掂算? [複製鏈接]

該用戶已被刪除

Re: 小朋有小一仲未有學校收, 掂算?

G-Ma ,
請問祟真仲收生嗎?我連form都未寄.

aristocatcatcatcat,
famous Kindergarten = SC ?
Me too la!!
Let us support each other !

咩啊,快D交,多數收....重等.
[img align=left]http://www.my-smileys.de/smileys2/4_17_10.gif[/img][/img][/quote]
該用戶已被刪除

Hi aristocatcatcatcat,

我兒都係根德園,但考試結果都令我非常失望 !

講真淨係根德及st.cat 之考生大大話話都過千人,淨係
此兩間都大有競爭者,仲有CCKG 呢 ?讀開此三間既學生
都一定考埋個幾間小學,仲有香港區呢? 所以今年真係好
辛苦啊 !!!!

自問小兒成績唔差,課外活動樣樣都齊,又有cert / 又有
award, 但都係結果令人強差人意, 只可以話人地小朋友更強!!  

好似今日去宣小, 佢自己話見到老師俾 A-, 但我都無存
希望, 因為太多次失望都令我不敢再有希望 !   

不過我唔會氣餒既, 會繼續此大半年鞭策著佢,希望佢好
運大抽獎得獎,就算唔得,再叩門, 都博有機會啦 !!  

所以妳地都唔好失望/氣餒/沮喪, 繼續努力啊 !!!!!!   

Don't give up! Believe me, there are still many chances. I wish you all will get a favorable school soon. :

呀女收到取錄信了, 是kts, 謝天謝地!希望其他家長都一樣啦!

Congraulation !!!!         

babysharen,

未交form就儘快交啦, 祟真應該會有位架, 因為好多抽得好嘅家長會放棄祟真, 不妨一試.

babysharen 寫道:
G-Ma ,
請問祟真仲收生嗎?我連form都未寄.

LV 77 ,我仔仔命運同你的一樣,DON'T GIVE UP

aristocatcatcatcat

DONT GIVE UP ,MY SON ALSO FOME SC

babysharen 寫道:
呀女收到取錄信了, 是kts, 謝天謝地!希望其他家長都一樣啦!

咁咪好囉! 都話唔洗咁灰架啦。

我家有四隻可愛貓貓, 老公係巨貓, 亞女係肥貓, 仔仔係細佬貓貓, 而我呢.........梗係靚靚貓媽咪啦 !!!

其實都吾洗那樣灰,如果你選下好學校(不買好大名氣的)。第二輪都好有機,而家仲有2萬幾個位。而家又不是世界未日。

Hi avery,

我唔會放棄 !!! 大家一齊努力啊 !!!!   
‹ 上一主題|下一主題