用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 你地會比小朋友學日文嗎???
樓主: poo_law
go

你地會比小朋友學日文嗎??? [複製鏈接]

Re: 你地會比小朋友學日文嗎???

我開左個topic, 想group埋一班想比自己小朋友學日文既媽媽, 而小朋友又唔夠6歲既, 如果有興趣你地去報名啦~~~ 地點係o係北角嫁~~~
死喇, 點解我無端端幫左我朋友做統籌咁既, 哈哈, 要叫佢分返d錢比我先, 哈哈 :

poo_law

北角邊度, 怎樣報名呀? how much?
有冇電話直接問呀?

thk
[size=large]我家有隻百厭貓[img align=right]http://img11.picsplace.to/img10/25/logo_copy2.jpg[/img]

Oh, north point is too far for me la.  I live in Shatin.
:-o

poo_law

北角邊度, 怎樣報名呀? how much?
有冇電話直接問呀?
一首最鐘意既歌

[/url]

你地不如pm個電話比我, 我地再詳談啦~~~
學費係$400/4堂, 每堂45分鐘~~~

PASONA Education in Causeway Bay, start at 8 years old.  Anyone tried it?

最細可以幾多歲上堂?

而家我地group埋d3-6歲既小朋友一齊上, 而家有兩位媽媽留左電話比我, 仲有無其他媽媽有興趣???

‹ 上一主題|下一主題