用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 李宗德面試咁快...
樓主: holly
go

李宗德面試咁快... [複製鏈接]

Re: 李宗德面試咁快...

阿寶

我覺得老師追問再追問係迫佢講野, 你都唔知果日我羞到想搵窿捐. in 完成個傻婆呆曬唸發生緊咩~~~~樹...

好咁話家熹啦, 我覺得佢好bb, 好cute.

你有運行[size=medium]cute版 Mr bean, 等住做星媽       

BrianMami:
早知叫Anson既都咁嘔血, 一早就同佢改名叫"衰神"啦!

Janice :

你個女答得好好呀 ! 駛咩打定輸數 ! 我係miss 都會收佢 , 淡定喎 ! 一於下星期一齊齊上網睇結果啦 ! 驚就幾十份啦 !   
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

車人 :

唔係化 , 就係佢太bb 先死呀 ! :cry:  如果我係miss 或者校長 , 就算係要收 , 佢一定係後備 in 完再 in 果堆啦 ! 點知佢會唔會到時入到黎呢間學校跟唔跟得上架 !

童星 , 唔係化 , 想都未過呀 ! 要搵童星 , BK 大把啦 ! 排隊都排唔到我呀 !
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

阿囡雖然有問有答,但一開始就問佢有冇哥哥,姐姐?佢話有 c火~~因我老公同佢前妻生嗰兩個又唔係一齊住,我咪無報,又唔想俾學校感覺個家庭咁覆雜嘛,點知衰咗    問佢哥哥姐姐幾歲,讀幾年班?佢就話姐姐讀大學,哥哥中學,幾歲就唔知...點知Miss睇吓張form..EeEee,乜你仲有個妹妹架?佢幾歲呀?佢1歲. 咁咪仲係BB?唔係,佢識行啦.跟住先入正題,有無幫媽咪照顧妹妹......唉~~~虛報唔知扣幾分    阿囡對腳好似上咗練咁,坐喺度係咁踢,企喺度係咁跳    我忍唔住開聲叫"對腳咪郁啦"    Miss就望吓我,阿囡就望都唔望我 又唔扣幾分    都係要睇下個天再幫我幾多至得囉   

anson~ma 寫道:
BrianMami:
早知叫Anson既都咁嘔血, 一早就同佢改名叫"衰神"啦!

shuson 衰神
wonson 瘟神
都得. 同一班都唔會叫錯    

hviy 寫道:
( 阿囡對腳好似上咗練咁,坐喺度係咁踢,企喺度係咁跳    我忍唔住開聲叫"對腳咪郁啦"    Miss就望吓我,阿囡就望都唔望我 又唔扣幾分    都係要睇下個天再幫我幾多至得囉   

你有心理準備入左黎讀可能重激

BrianMami,

入到就無所謂啦,佢平時都好定,嗰日佢太鐘意呢間學校,係太開心至會係咁啫    in完仲話己經决定要讀李宗德

車人:

驚都未過啦 ! 大不了咪比佢激到中風 ! 哈哈 ~~~ 大吉利是 !      

hviy :

都唔駛怕喎 ! 佢大吉利是就算第一輪唔收 , 你第2輪入既機會都好大 , 加上 , 佢即日出埋後選名單 , 驚都係一獲過啫 !

由 家熹媽咪 於 2005-10-14 02:20:27

hviy :

都唔駛怕喎 ! 佢大吉利是就算第一輪唔收 , 你第2輪入既機會都好大 , 加上 , 佢即日出埋後選名單 , 驚都係一獲過啫 !

如果唔收,有乜好辨法?唔通要將佢表演嗰d燒埋DVD俾佢睇咩..... 我個friend為咗幫個囡入德望,日日倒塔咁早走去等校長返工,結果蒲到9月初至搞掂,即刻轉校...聽到都驚    不過我無佢咁din       

hviy 寫道:
如果唔收,有乜好辨法?唔通要將佢表演嗰d燒埋DVD俾佢睇咩..... 我個friend為咗幫個囡入德望,日日倒塔咁早走去等校長返工,結果蒲到9月初至搞掂,即刻轉校...聽到都驚    不過我無佢咁din       

嘩 ~~~ 咪玩啦 ! 日日去等校長返工 , 我幾鍾意都係咁話啦 ! 雖知道 , 呢個世界唔係得一間學校 , 換轉我 , 我會用第另一份誠意去叩門囉 !

好難話會唔收架 , 果日校長都講過 , 如果你有誠意 , 第一次唔收 , 第2次都一定會收 !

真嘅 一於聽你話,俾心機等多2日

今日收到李宗德入學通知書,你哋會否註冊呢?

freema 寫道:

我聽日第一時間去添呀 !     

家熹媽咪,

~~係咪 19 號先開始註冊呀?

通知信上只話21-10-2005前,無講何時開始啊!

freema 寫道:

Yes

patee 寫道:
家熹媽咪,

~~係咪 19 號先開始註冊呀?

Patee :

佢冇講喎 ! 真係唔知 , 不過 , 都係早去早著 , 遲去瞓唔著 , 哈哈 ~~~ 唔比機會個校長後悔收咗朱生嘛 !     

~~一於明日去交留位費~~     
‹ 上一主題|下一主題