用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 屯門外籍老師英語自組playgroup,好平呀,快d入黎la... ...
樓主: 菜菜子
go

屯門外籍老師英語自組playgroup,好平呀,快d入黎la... [複製鏈接]

Re: 屯門外籍老師英語自組playgroup,好平呀,快d入黎la...

大家真係唔好意思呀...咁遲先覆你地..
因為每次一post出黎部電腦就中毒,所以先咁遲先覆...

童童/christymok/Bosco/lamlam/heyhey:

我地有六人可開班la,不如我地就星期六開班la..ok ma??
我已pm我電話比你地..你地電我約開班la..
thanks!!
童童----------1.5歲 --------屯門------sat/sun
christymok--1歲10個月----兆康
Bosco--------1歲4個月-----天水圍----sat/sun
lamlam-------1歲7個月-----馬鞍山
heyhey ------ 1歲3個月-----屯門/元朗 ----anytime
菜菜子---------1歲7個月-----元朗 ----除左Thu/sun

Re: 屯門外籍老師英語自組playgroup,好平呀,快d入黎la...

Hi 菜菜子

請問你現在有沒有去睇過環境呀.....??

Tks
dlh525

如果再組織令一group就let me in    
我個囡囡在2003年12月28日出世,叫李芷蕎係早產了一個半月出世1.2kg -- 出世時,30lbs -- 25�6�07

好心急呀
唔知我地幾時可以開班呢?

I am interest
pang pang ------tin shui wai

HI 菜菜子,

我有興趣呀, 可否PM 這個外籍老師資料給我呀?

heha,

我 baby 14個月,都係往天水圍.  如攪可以通知(pm)我詳細如何.
親子王國及教育王國禁止用戶於簽名檔內張貼宣傳連結或相關內容,因此閣下簽名檔內容已被刪除,特此通知。

我的女兒快6歲,有興趣參加,可否send電話同地址給我.

please pm me thanks

有冇4歲ar----天水圍----(sat/sun)
bobo :-D :-D

有冇6歲元朗呀???

菜菜子,
pls pm me
thanks
bobo :-D :-D

菜菜子 寫道:
大家真係唔好意思呀...咁遲先覆你地..
因為每次一post出黎部電腦就中毒,所以先咁遲先覆...

童童/christymok/Bosco/lamlam/heyhey:

我地有六人可開班la,不如我地就星期六開班la..ok ma??
我已pm我電話比你地..你地電我約開班la..
thanks!!
[quote]

童童----------1.5歲 --------屯門------sat/sun
Bosco--------1歲4個月-----天水圍----sat/sun
heyhey ------ 1歲3個月-----屯門/元朗 ----anytime
菜菜子---------1歲7個月-----元朗 ----除左Thu/sun
[/quote]

菜菜子,
請問你們是否以開左班啦, 我都係屯門人, 我個B--23個月---sat/sun, 又或者有冇人重有興趣呀?
日夜做 見爸爸 剛好想呻 卻霎眼 看出他 多了皺紋

我也是住屯門, 我個女21個月, 也有興趣参加, 還有沒有班?

是之前有 媽咪介紹, 我小朋友己上了3堂了, 起先未收齊只3個小朋友, 大家是 升P.2 OKAY。但因為不是自行組合, 佢可以自行加入小朋友, 現在有6個小朋友, 有升P.1, P.2 & P3, 實在太大分別了, 大家的英程度完全都不同。

我想問有無 升 P.2 或 7歲的小朋想組合, 有的請 PM 我。

菜菜子:

May I add my daughter in at below.  Pls pm me the details.  many thanks.

爽爽............... 2歲1個月-----屯門------sat/sun 下午

請問在那裡上堂,我小朋友升小一,想參與,可否send地址,電話給我     

菜菜子:
有甚麼方法可聯絡你?請留言, 謝謝!

爽爽............... 2歲1個月-----屯門------sat/sun 下午
bb-bu-bu------1歲11個月----屯門------sat/sun 下午
日夜做 見爸爸 剛好想呻 卻霎眼 看出他 多了皺紋

可否告知如何聯絡老師方法
[img align=right]http://www.3g365.com/customavatars/188884.jpg[/img]

請問有冇人已經去了上課,各方面好嗎
[img align=right]http://www.3g365.com/customavatars/188884.jpg[/img]
‹ 上一主題|下一主題