用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 麗城joyful校車
樓主: ryllis
go

麗城joyful校車 [複製鏈接]

回覆:karenbb 的帖子

我女10月就入學了,已經打左好多次去學校想校車公司回覆可唔可以我女淨係撘回程不撘去程,因為去程要答成個幾鐘真係不能接受,但我由8月尾等到而家,完全收唔到電話,就算係唔得,你都打黎通知聲嘛,真係好不滿!

回覆 lawcecilia 的帖子

校長話會同校車傾傾希望十月頭會有改善喎!唉,期望不大
KARENBB :-)  :-)  :-) 日日開開心心

回覆:karenbb 的帖子

我琴日返學校交通告,學校先同我講話校車"無位"喎,咁你又叫我開票之前😡雖然要撘成個幾鐘一程我都唔會撘,之後我都同校長反映左,但校長話校車路線佢地都控制唔到,我心諗,你判得俾佢做,點解唔可以set左rules 佢做到既先可以接呢,例如車程不能長過一小時等😑

回覆 lawcecilia 的帖子

我都覺得有問題,身為校長點會唔了解清楚校車嘅路線先,搞到開咗學先至知有問題,其實上年嘅校車公司搞得好好又準時,都唔知搞乜要轉公司又加左價!
KARENBB :-)  :-)  :-) 日日開開心心

請問大家小朋友係joyful讀得好嗎?小朋友喜歡返學嗎?我黎緊同佢插K1,好希望冇揀錯。我同個仔去interview,成個過程佢都好enjoy,好開心。希望我無揀錯。
‹ 上一主題|下一主題