用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 康傑(青衣)1月26號interview
樓主: 愚妹妹
go

康傑(青衣)1月26號interview [複製鏈接]

我都係26/1 in 的...不過感覺都不大機會吧...相信名額不太多呢....anyway...看看呢2 weeks有無消息吧, 到時大家上來報消息呀!!!祝大家好運啊

golderick 發表於 13-1-27 00:00
Interviewed completed today.  My daughter did all the teacher asked her to do.  But i really doubt i ...

Your gal is so smart n mine did most of them (she was not willing to play the toy car).  

BTW, my gal is 11/11.  How about yours?   Not sure how they define "small b" (from September till December)

回復 C蓓媽 的帖子

好呀! 收到賽果後再 update 啦

回覆:康傑(青衣)1月26號interview

我個10月B仔都in完,因仲未有offer, 希望收la!

回覆:愚妹妹 的帖子

我隻10月囝全部做到老師嘅要求,最特別係突然間我同老師傾傾下計,老師將個豆袋掉落地,我囝望咗老師一眼又望下我,跟住老師叫佢幫佢執番,我囝又去執喎
最後老師有問如果冇上午班(心稔最好上午啦),下午班讀唔讀,同埋好強調冇校車(一向都稔住自己接送),問我有冇問題,唔知有冇機呢?

回覆:angeljodi 的帖子

我諗你囝囝機會好高喎!差一個月原來都差咁多,到時記得share 你既好消息

大家如果一收到信記住上來公佈下呀!

回覆:angeljodi 的帖子

你囝囝好叻啊,我囝唔敢執,放佢落地先拎俾我,老師問佢媽媽呢佢都無反應

引用:我諗你囝囝機會好高喎!差一個月原來都差咁

原帖由 愚妹妹 於 13-01-29 發表
我諗你囝囝機會好高喎!差一個月原來都差咁多,到時記得share 你既好消息

...
其實小朋友差一個月真係好有分別,不過大家唔好太擔心,我平時收工都用好多時間陪佢玩,教佢嘢,其實只要比心機,同埋耐心d,因為有時bb未必明白你想佢點架,只要你肯教,佢一定會識架,好似尋日咁我又教識佢請請喇

引用:Quote:原帖由+愚妹妹+於+13-01-29+發表我諗

原帖由 angeljodi 於 13-01-29 發表
其實小朋友差一個月真係好有分別,不過大家唔好太擔心,我平時收工都用好多時間陪佢玩,教佢嘢,其實只要比 ...
嘩!好勁呀!連請請都識我既小朋友好有「性格」,鐘意個陣主動撩人玩,唔鐘意就

我女個日其實都唔肯執番個APPLE比老師,又唔指邊個係媽媽....不過佢個日有講APPLE, 有答好呀...某D 指定都做到...最後主動拖老師出課室.....但我硬係FEEL老師好冷淡囉.....所以個感覺麻麻...

As I sometimes would bring my child to have a walk after dinner and I saw that the teachers there worked quite late, after eight or nine on one or two occasions.

有無人有消息啦????
睇番之前d forum, 即上次大b interview, 有人sat in, tue 有電話通知收...好快....

尋日康傑職員打俾我,問我如果無校車去荃灣會唔會考慮。無校車真係有點麻煩,不過我都答佢會考慮。

我冇收到電話,咁即係

問咗職員, 信應該尋日寄出, 星期六朝早會收到

愚妹妹, 你是否住青衣呀?? 如是我估佢見咁近, 唔打去問你要不要校車啦~~唔好太擔心~~

Appley_Baby 發表於 13-2-1 11:28
我問咗職員, 信應該尋日寄出, 星期六朝早會收到

多謝你報道...希望大家都收到好消息啦, 記住上去匯報啊~~

Micmicah0627 發表於 13-1-31 15:57
尋日康傑職員打俾我,問我如果無校車去荃灣會唔會考慮。無校車真係有點麻煩,不過我都答佢會考慮。

...

佢打得比你問, 應該係收你先問架啫....機會極大啊...yeah!

回復 C蓓媽 的帖子

係呀! 我哋住附近, 所以入到呢間就好啦!!
‹ 上一主題|下一主題