用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 DBS 2nd in?
樓主: pho2009
go

DBS 2nd in? [複製鏈接]

O黎緊DBS中學部有賣物會, 唔通D老師要處理埋個賣物會先有時間去整理D 小一 INTERVIEW RESULT??

玩到咁豪? 未必冇機嫁喎.....加多利山, 我諗我都係發夢先可以住到了.....

DBS second int

請問各位, DBS second interview 會打電話通知, 定寄信呢? 開始等到有少少唔耐煩.

加多利山有無放盤呢!!
回 望 這 半 生 也 許 是 場 夢 年 月 已 帶 走 幾 個 秋 與 冬 淚 也 倦 了 夢 也 不 斷 轉 眼 逝 去 生 命 或 許 是 場 空

加多利山...我都係發緊夢嫁,不過,反正入到DBS對我仔仔嚟講都係發緊夢嫁啦, 不如發個完美D嘅夢....

原帖由 dlmcdlcl 於 10-11-3 15:03 發表
O黎緊DBS中學部有賣物會, 唔通D老師要處理埋個賣物會先有時間去整理D 小一 INTERVIEW RESULT??

玩到咁豪? 未必冇機嫁喎.....加多利山, 我諗我都係發夢先可以住到了..... ...

住亞皆老街同學校私家路口果個屋苑可能仲方便wor!!!! 行上少少已經係長樓梯lu!!!!
[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

希望大家都可以搬屋啦!

原帖由 **芳芳** 於 10-11-3 15:42 發表
住亞皆老街同學校私家路口果個屋苑可能仲方便wor!!!! 行上少少已經係長樓梯lu!!!!

加多利山 .............希望個仔買比我退休住啦.   

最好佢做醫生, 仲要係專功老人科 !!

原帖由 xiaoyuma 於 10-11-3 15:40 發表
加多利山...我都係發緊夢嫁,不過,反正入到DBS對我仔仔嚟講都係發緊夢嫁啦, 不如發個完美D嘅夢....

咦? 你應該坐定粒六啦喎...諗得咁 detalis..

原帖由 **芳芳** 於 10-11-3 15:42 發表

post 錯了
[delete]

今個星期日會有 School Fete, 有時間去睇/玩吓啦

其實入到都未必一定要搬屋, 因為佢 8:40 am 先上堂, 校車時間好過好多同區學校嫁

希望可以同我隻佬白頭到老    做個永遠幸福快樂既小女人

老公可以送埋阿仔上校車先番公都有時間.
[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

我想知道website邊度有得睇校車時間? 我都想知我區什麼時候上車

HEARD that boys invited to the second interview will receive a letter these few days...

The second interview will start in mid-Nov so the shortlisted candidates should receive the notice letters latest by next week.

原帖由 Unclejt 於 3/11/2010 23:49 發表
HEARD that boys invited to the second interview will receive a letter these few days...

等到頸都長 ...我住旺角, 唔駛搬, 哈哈!

原帖由 愚人 於 10-11-3 22:35 發表
我想知道website邊度有得睇校車時間? 我都想知我區什麼時候上車

Website 度睇唔到嫁, 但大約 7-8 月會收到校車公司既校車路線表同時間, 今年佢哋有 25 條校車線, 到開學仲有新線加, 所以唔駛太擔心

ladykin,

唔該晒你. 因為我住MOS 成日都好怕無校車. 成日想8下每一間學校校車MOS O既時間表.

原帖由 ladykin 於 10-11-4 10:03 發表

Website 度睇唔到嫁, 但大約 7-8 月會收到校車公司既校車路線表同時間, 今年佢哋有 25 條校車線, 到開學仲有新線加, 所以唔駛太擔心

原帖由 愚人 於 10-11-4 10:16 發表
ladykin,

唔該晒你. 因為我住MOS 成日都好怕無校車. 成日想8下每一間學校校車MOS O既時間表.

如果我冇記錯, 連西貢同清水灣都有 wor, MOS 應該都有, 但要返去睇番張表先知

Ladykin,

唔駛麻煩你喇. 真係非常唔該晒.
入到至講啦......

原帖由 ladykin 於 10-11-4 11:06 發表

如果我冇記錯, 連西貢同清水灣都有 wor, MOS 應該都有, 但要返去睇番張表先知
‹ 上一主題|下一主題