用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 6月7日放榜日
樓主: manyi911
go

6月7日放榜日 [複製鏈接]

真係好緊張呀~~~~~

各家長
請問妳們有冇check定....萬一 要叩門的學校...問定後補位

的派表時間....有啲學校明天已經派表....有需要可第一時間去取表

及交表....

希望大家都不需要去取表......

Good luck to all...

醒目開學勳章

我已經做好晒profile同打晒電話去d學校check,呢個禮拜本來都唔緊張,但唔知點解今朝開始個心係咁跳呀! 

祝各位好運.

原文章由 manyi911 於 08-6-6 11:00 發表
各家長
請問妳們有冇check定....萬一 要叩門的學校...問定後補位

的派表時間....有啲學校明天已經派表....有需要可第一時間去取表

及交表....

希望大家都不需要去取表......

Good luck to all... ...

我都已經做好晒 D profolios 同打晒電話去心儀學校 check下,但今早見到話有 82% 派首三志願, 個心都好擔心,唔知個囡有冇機?唉﹗今晚一定冇得 sleep 啦﹗

各位加油, 預祝成功!

me too. 今日好忙咁prepare囡囡 d profile...
真係好緊張呀....希望可以成功入第一志願 but 第二,三志願都ok架!!!  祝各位好運

呢幾日發惡夢D媽咪多到通街都係!
今晚睇怕都唔使點瞓,眼光光,聽日你地見到一隻熊猫係度領註冊証,個個咪係我囉!
‹ 上一主題|下一主題