用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 好危險又大獲呀
樓主: irenebaby
go

好危險又大獲呀 [複製鏈接]

我個女係上星期都有發燒咳呀, 佢都兩日無返學, 昨晚係度睇到, 今日我都無比個女返學. 都唔知明天點. 比唔比佢返好.

吓...咁嚴重...真係感覺唔到添....我阿女都有病(傷風咳)...未嚴重到無返學

原文章由 TPL 於 07-10-25 14:28 硐表
吓...咁嚴重...真係感覺唔到添....我阿女都有病(傷風咳)...未嚴重到無返學

我個囡無返成個禮拜...頭幾日唔退燒...依家仲有咳, 尋日衛生防護中心打黎問阿囡情況先知原來咁嚴重, 班主任都日日打黎問...我會等到佢完全好返先返學...小朋友有事真係好麻煩...佢辛苦時大人又辛苦:cry: 希望所有小朋友快d好返!!!

希望你囡囡快d好番,你都要保重身體呀.

原文章由 花貓 於 07-10-25 18:03 硐表

我個囡無返成個禮拜...頭幾日唔退燒...依家仲有咳, 尋日衛生防護中心打黎問阿囡情況先知原來咁嚴重, 班主任都日日打黎問...我會等到佢完全好返先返學...小朋友有事真係好麻煩...佢辛苦時大人又辛苦:cry: 希望所有 ...

回覆 #11 micmicpig 的文章

其實學方都有派通告話俾d家長知嫁啦,唔好咁失望啦。

原文章由 wing1206 於 07-10-25 22:41 硐表
希望你囡囡快d好番,你都要保重身體呀.

多謝關心...阿囡仲有幾聲咳..已經好番好多
‹ 上一主題|下一主題