用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 又一城溜冰場女教練-可否提供意見?
樓主: CINDYC
go

又一城溜冰場女教練-可否提供意見? [複製鏈接]

簽名被屏蔽

Hi ming2,
冇問題, 中文我可以用手寫板, 不過回應得慢d, 唔好介意!
原文章由 ming2 於 07-11-4 23:26 硐表

hi CINDYC

終於打到中文啦...我用速成架..he..he..我都係鐘意打中文多d..我英文c呀..ha..ha..
勞工局長張建宗,胡亂响處發噏風,                                
徵款措施講唔通,漠視民意亂咁衝,                                
民怨四起勢夾兇,等執包袱"將見終"!

簽名被屏蔽

九龍站有個新冰埸,你地可以問下,不過d學費都幾貴....
其實又一城d教練教得好嗎?

九龍站新冰場"The Rink at Elements"有不少荃灣海濱及西九龍冰場跳槽過去的教練, 其中有位叫 Raymond 的教練唔錯, 執得幾嚴, 可以考慮。

原文章由 sofina_w 於 07-11-5 21:40 硐表

領教過Mega Ice新埸, 我怕怕 (唔知elements好唔好d, 不過唔會try.
我所知, 又一城Brian哥哥幾好, 不過阿女唔想跟男仔學, 我自己覺得女教練動作優美d.
原文章由 sofina_w 於 07-11-5 21:40 硐表

我都15/16, 唔知Rita or Tammy好
原文章由 ming2 於 07-11-5 18:38 硐表

CINDYC

唔介意....最緊要有覆就得啦..ha..ha....唉..真煩..聽完你咁講都唔知點好呀...HELP!!!

我今日巳經報回又一城學、阿女12月可以唔駛响不知所謂的溜冰場處學
Mega Ice 完全唔掂、管理、内部溝通收生、安排等等實在超超超差、繼續學費事勞氣死。
擒日又發生事、阿女如常趕到去換鞋後見唔到教練、走去問才知溜冰場因甚麼活動將教練調去做其它事、所以上唔到堂!!!阿女打 俾我、真係嬲到爆 、上唔到堂又唔通知、想點呀?????跟住同個supervisor投訴、解釋話無我手提電話号碼所以通知唔到、又話俾阿女免費玩、趕頭趕命来上又無得上貪你免費玩一堂、電話起碼俾過最少兩次、痴線!我話多謝啦唔需要、阿女學完餘下兩堂之後就算响其它溜冰場找不到教練都唔會再响呢處學亦會叫親戚朋友唔好响處學、你地安排咁差、檢討吓啦!!!跟手收線、完全無機會俾他講廢話

[ 本文章最後由 CINDYC 於 07-11-25 01:00 編輯 ]

原文章由 PWmama 於 07-11-5 21:51 硐表
九龍站新冰場"The Rink at Elements"有不少荃灣海濱及西九龍冰場跳槽過去的教練, 其中有位叫 Raymond 的教練唔錯, 執得幾嚴, 可以考慮。

raymond係咪都係西九龍過檔幾高四眼哥哥? 如果係佢真係幾有心機教架.

各位媽咪

我個仔4歲半想學溜冰, 我會考慮private or semi-private, 不過我唔知九龍塘定九龍站好  我個仔係青衣返學, 想係平日跟男教練學, 大家有無提議吖邊個教練有心機教小朋友

你好呀...我仔仔都係學溜冰咖....我地係荃灣海濱上堂...都上得唔錯...雖然個場細..但教練質素唔錯...又有耐性..最緊要小朋友學得好....大場人又多..小朋友容易分心...你住係青衣..都可以考慮去荃灣海濱個場試吓...我個仔教練叫亞joe....佢幾有耐性教咖...我覺得教小朋友最緊要有耐性....

[ 本文章最後由 madam@madam 於 07-11-27 01:13 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題