用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 KTS好唔好
go

KTS好唔好 [複製鏈接]

KTS好唔好

Re: KTS好唔好

1. Four pieces of homework everyday,

2. 2 tests/2 exams in each academic yr,

3. Putonghau is the medium for Chinese lesson + Putonghau lessons,

4. Chinese Maths + English Maths

5. English General Studies,

6. Lots of extra curricular activities,

7. U can order lunch from school (Maxim) or u can bring lunch to school (hand it over to your kid directly by yourself),

8. Very nice school environment,

9. Nice and loving teachers,

You can decide by yourself. if it's a good school, but I'm happy with it.

How many native English teachers are there in KTS?

Is there keen competition among the students, especially in academic results?

Do most of students come from rich families?  Will the teachers only be nice to these kinds of students?

1. Only 3 native eng. speaking teachers, but all other Eng. teachers speak very well Eng.  I would not worried about the Eng. standard of KTS.

2. No ranking in class.  Only the top 20 in the year will be known.  It's a happy learning environment.  Don't feel 'keen' competition, but students are looking for good results.

3. No comment on this question, but most families are well off.  No, no, no...all teachers are nice to everybody.  They are all very loving and smart.

我聽說此校都催谷得很厲害.  

課程深見人見智, 但係校規嚴就代表唔好, 我真係"R"晒頭    , 不過我知道你係推銷書包ge, 如果唔俾用出邊書包對你來講, 一定係唔好ge lar......   

康子媚媽咪 寫道:
我覺得不是太好,
因為這間的課程都幾深,而且校規好嚴,
例如:不准用出面的書包,要用學校出的書包!

洋子 寫道:
課程深見人見智, 但係校規嚴就代表唔好, 我真係"R"晒頭    , 不過我知道你係推銷書包ge, 如果唔俾用出邊書包對你來講, 一定係唔好ge lar......   

[quote]
康子媚媽咪 寫道:
我覺得不是太好,
因為這間的課程都幾深,而且校規好嚴,
例如:不准用出面的書包,要用學校出的書包!
[/quote]

hi elsa2005

Very nice!  Please tell us more!

Also, 請問你的小朋友從那一所 kindergarten 升上去呢?

我關心的問題反而係小學畢業生的升中前景如何?請問有冇人可以提供?     

我囝囝今年讀p.1,你話深;對比我身邊讀緊津校嘅都深吾過佢哋,起碼吾駛做d無聊功課要續筆計。

hi 洋子

你可以上KTS ge網址睇吓http://www.ktsps.edu.hk/index.htm

gracechung 寫道:
我關心的問題反而係小學畢業生的升中前景如何?請問有冇人可以提供?     

hello oscarmama, 又係度撞到你

gracechung 寫道:

如果無得揀 KTS 都算係吾錯架喇。起碼係英文小學,而且小學部學生好似幾乖,程度都吾差,如果讀得好的話都派到最 top 果 d 中學架。

想知如果同宣道比又如何呢?

其實講真我個人認為同宣道比, 學術上ge成績係不分伯仲.
KTS係比較注重運動, 而宣道係以音樂為主......如果兩家都收左你ge小朋友咁就真要睇你ge小朋友鐘意d麼野, 同埋邊方面會有些特長.
因為我果個係囝囝, 咁佢又特別鐘意運動, 如果要佢坐定練琴ge話, 我唸真係難過登天, 再加上我d果次面試ge經過同你d今年一樣, KTS俾我D留下非常好ge印象,所以最終我D選左KTS. , 係度都唔方便講人d學校, 到時12月你去宣道面試時就會有比較lar...

祝好運!

morris_mama 寫道:
[quote]gracechung 寫道:

如果無得揀 KTS 都算係吾錯架喇。起碼係英文小學,而且小學部學生好似幾乖,程度都吾差,如果讀得好的話都派到最 top 果 d 中學架。

想知如果同宣道比又如何呢?[/quote]

洋子 寫道:
其實講真我個人認為同宣道比, 學術上ge成績係不分伯仲.
KTS係比較注重運動, 而宣道係以音樂為主......如果兩家都收左你ge小朋友咁就真要睇你ge小朋友鐘意d麼野, 同埋邊方面會有些特長.
因為我果個係囝囝, 咁佢又特別鐘意運動, 如果要佢坐定練琴ge話, 我唸真係難過登天, 再加上我d果次面試ge經過同你d今年一樣, KTS俾我D留下非常好ge印象,所以最終我D選左KTS. , 係度都唔方便講人d學校, 到時12月你去宣道面試時就會有比較lar...

祝好運!

非常多謝你的留言呀,我真係吾知原來一個重音樂一個重運動!

都係架,我估去到 interview 會看多點!到時再算。

‹ 上一主題|下一主題