用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 哈哈~買左新書包啦!!!
go

哈哈~買左新書包啦!!! [複製鏈接]

哈哈~買左新書包啦!!!

哈哈~

唔知係唔係心急左d呢, 我已經幫仔仔買左個新書包啦, 因為我担心遲d買會無左我既心水選擇, 所以一定見到就即刻買左啦!!!

醒目開學勳章

Re: 哈哈~買左新書包啦!!!

都唔算心急啦
我有時見到靚書包但又已經買左
我都會再買for出年用
但到出年時,見到有新款
又唔鐘意lu
不過都會用既
冇謂浪費ma   
我所愛既權權要結婚了
該用戶已被刪除

sophie&sara,

seven~我諗都無諗過喎, 因為一來太貴啦, 小朋友唔需要用到咁貴既野, 二來太靚啦, 我怕太靚會有小朋友羨慕.  始終小朋友都係讀書為上, 我想比仔仔知道用書包主要係要實用唔係花"考".

所以, 我簡左chiropak, 雖然好多人都話佢重, 但我攞上手都覺得ok喎, 而且個款式都幾好, 仔仔都咩過上身, 雖然仔仔細細粒, 但係都唔覺個書包好大個, 而且個書包都係我幫佢咩多架啦, 上課室都係咩一陣相信影響唔會好大, 咁佢又有護背功能架麻.

:wink:  :wink:  :wink:
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

我都買左新書包啦,    最後買左twin star書包

chiropak同spi之前都睇過,但真係太重
saniro的書包對比就好輕了,佢個書包都話有護脊的,入面都有帶"cool"住d書,前面又有個扣固定,個女又鐘意,又平d,一年換一個都冇問題呢   

你買左咩款式呀?
helenting 寫道:
哈哈~

唔知係唔係心急左d呢, 我已經幫仔仔買左個新書包啦, 因為我担心遲d買會無左我既心水選擇, 所以一定見到就即刻買左啦!!!

我上星期六買了seven書包,經試驗後真係超輕。

我當時問sales姐姐借了2本黑色硬皮薄,用手抽書包時有少少重,孭上身時無感覺。再問sales姐姐借多幾本薄,約6本左右,攞上手好重,孭上身超輕,加上條帶有air,孭上去好舒服唔多覺孭重嘢,仲有個書包帶係唔使扣架!

試完後覺得好正,$690雖然貴但值得的。

sales姐姐話8月會有新貨,價錢無變細$690。銅鑼湾鋪無灰黑舊款,只買新款,尖沙咀有舊款。正價買書包可半換換seven的筆袋或顏色筆,我買了筆袋$40。

我今日買了seven書包,真係好輕不過唔係好多款,只有兩個款男仔用到,其他款女仔d有朱片不過每

Rainbowc.
我又係買藍色書包紅色帶有水壺位那款,你有冇買筆袋?

我都係買藍色書包紅色帶有水壺位呢款,不過無換筆袋,換咗個銀包

咦?有銀包換咩?

請問尖沙咀哪裡有seven書包賣架   

我都想知道邊到有SEVEN書包買?

跳跳虎 寫道:
Rainbowc.
我又係買藍色書包紅色帶有水壺位那款,你有冇買筆袋?

可唔可以post d 相黎睇睇呀?

seven書包得2間shop有得賣,
海運中心玩具反斗城果層G/45號 name is BAROCCO
銅鑼湾利園2期2/F,BAROCCO

跳跳虎 寫道:
我上星期六買了seven書包,經試驗後真係超輕。

我當時問sales姐姐借了2本黑色硬皮薄,用手抽書包時有少少重,孭上身時無感覺。再問sales姐姐借多幾本薄,約6本左右,攞上手好重,孭上身超輕,加上條帶有air,孭上去好舒服唔多覺孭重嘢,仲有個書包帶係唔使扣架!

試完後覺得好正,$690雖然貴但值得的。

sales姐姐話8月會有新貨,價錢無變細$690。銅鑼湾鋪無灰黑舊款,只買新款,尖沙咀有舊款。正價買書包可半換換seven的筆袋或顏色筆,我買了筆袋$40。

Can you tell me where to buy ?

跳跳虎

Thanks.   

seven書包相

‹ 上一主題|下一主題