用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 SFA今朝出左結果喇,得唔得到入黎分享吓啦~~ ...
go

SFA今朝出左結果喇,得唔得到入黎分享吓啦~~ [複製鏈接]

SFA今朝出左結果喇,得唔得到入黎分享吓啦~~

今朝我老公去左學校門口睇喇,但係     

無論得唔得都入黎講吓啦~~~

Re: SFA今朝出左結果喇,得唔得到入黎分享吓啦~~

我小朋友榜上有名
:-? ;-) 8-) :-P :-? ;-) 8-) :-P :-? :-P

Cher_mummy,
Have you awared if they will post the result on its web?
Thanks

cher_mummy 寫道:
我小朋友榜上有名

congratulation to you~~~

CDMa 寫道:
Cher_mummy,
Have you awared if they will post the result on its web?
Thanks

CD Ma,

no web site announcement~~~you can only check it by yourself(to school) or either if you are a lucky one, you will soon receive the admission letter~~

我仔仔都收咗, 不過但心這間學校功課壓力是否很大,請現就讀此校家長給些意見。

lkpcarmen 寫道:
我仔仔都收咗, 不過但心這間學校功課壓力是否很大,請現就讀此校家長給些意見。

恭喜你

醒目開學勳章

小兒都榜上有名,我現在很高興,很期待今晚回家開信箱。

Anyone tells me if my kid is failed, it will also receive a notice or not?

囡囡都有份, 我同你都係擔心同一樣,不知囡囡能否應付到............
綽盈媽咪 ;-)

Dear Huisys,

我仔仔今期都係榜上無名,所以...唯有等待其他學校既消息!大家繼續努力! 加油 !

OnHo

catthinmom 寫道:
Anyone tells me if my kid is failed, it will also receive a notice or not?

catthinmom

no notice will be given if you failed.

各位得左ge家長介唔介意講吓你地個小朋友係讀邊間kinder呢???冇咩特別意思,只係想做個統計---睇吓會唔會出名kinder機會高d啫!!~~~歡迎報料~~~

Re: SFA今朝出左結果喇,得唔得到入黎分享

囡囡得

醒目開學勳章

小兒讀Keen Mind,我都決定放棄禮賢,今日唔去註冊。

[quote]
BYY 寫道:
囡囡得

St. Cat.

但會放棄SFA

Huisys 寫道:
各位得左ge家長介唔介意講吓你地個小朋友係讀邊間kinder呢???冇咩特別意思,只係想做個統計---睇吓會唔會出名kinder機會高d啫!!~~~歡迎報料~~~

點解呀!還有其他選擇?

綽盈媽咪 & lkpcarmen

恭喜!

你們可以放心, SFA 功課真不多, 平日只有三至四樣, 有時只得一兩樣, 不需一小時就可做完, 但WEEKEND就會多D。
擔心的是 → → 家長如要小朋友讀得不吃力, 就要有心理準備一定要跟個課程進度, 去得都幾快。

醒目開學勳章

sadsam

那麼你的小朋友會讀邊間?

Dear sadsam,

SFA收左你小朋友,你都打算放棄, 請問你小朋友手上已有邊間學校既學位在手?  請分享一下你既開心, 好嗎?

OnHo
‹ 上一主題|下一主題